در جلسه مشترک مسئولین واحد میانه با معاون مدیرکل و مدیرآموزش و پرورش مطرح شد؛
تعامل و همکاری بیشتر در جهت ارتقاء علمی و آموزشی شهرستان
آنا: جلسه مشترک و صمیمی مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با اسفندیار صادقی معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان به منظور تعامل و همکاری بیشتر هردو طرف در جهت ارتقاء علمی و آموزشی میانه در محل دفتر مدیریت آموزش و پرورش برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار آنا، در ابتدای جلسه، منوچهر فربودی معاون آموزشی واحد با ارائه گزارش اجمالی از آخرین وضعیت آموزشی، امکانات و پتانسیل های مطلوب این واحد دانشگاهی در راستای ارائه خدمات مناسب به دانشجویان، همکاری معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان میانه را در این راستا مؤثر ارزیابی کرد.
در ادامه علی رسولی معاون اداری و مالی دانشگاه به تشریح مزایای تحصیلات آموزش عالی جوانان آینده ساز در شهر خود و در آغوش گرم خانواده پرداخت و بعد مسافت، حوادث جاده ای و ناملایمات روحی و روانی را از جمله معایب تحصیلات جوانان در شهرهای دیگر عنوان نمود.
وی به آمادگی کامل این واحد دانشگاهی به بهره گیری دانش آموزان متوسطه شهرستان از امکانات آزمایشگاهی، کارگاهی، رفاهی، آموزشی و ورزشی واحد تاکید کرد و گفت: امکانات و فضاهای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه متعلق به این شهر بوده و هیچ محدودیتی در ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی و ... وجود ندارد.
سپس معاونین دیگر واحد در سخنان کوتاهی به موارد مربوط به حوزه های تحت امر خود اشاره و آمادگی خود را جهت هرگونه همکاری های لازم اعلام داشتند.
اسفندیار صادقی معاون مدیرکل  ومدیر آموزش و پرورش شهرستان میانه با قدردانی از حضور مسئولین دانشگاه، این دیدار را آغازی برای همکاری های بیشتر و بهتر عنوان کرد و افزود: اساساً هر دو تشکیلات  دانشگاه و آموزش و پرورش با رویکرد فرهنگی، علمی و آموزشی و تعلیم و تربیت وطیفه بسترسازی جهت شکوفایی استعدادهای آینده سازان میهن اسلامی را بر عهده دارد.
وی ابراز امیدواری کرد: امید واریم در این راستا با اتحاد و همدلی بیشتر با ترغیب دانش آموزان برای تحصیلات عالی آموزشی در جهت نیل به اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداریم.

در پایان جلسه، مقرر شد جلسه آشنایی مدیران، معاونین و مشاوران دبیرستان ها و هنرستان های شهرستان با امکانات، تجهیزات و پتانسیل های بالقوه دانشگاه آزاد اسلامی میانه با حضور مسئولین دانشگاه در محل سال اجلاس واحد برگزار شود.