دکتر سلمانپور عنوان کرد:
پذیرش دانشجوی بدون آزمون در بیش از 120 رشته تحصیلی واحد میانه
آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه ازثبت نام بدون آزمون این واحد دانشگاهی در بیش از 120 رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته برای نیمسال اول سالتحصیلی 94-93 خبرداد.
به گزارش خبرنگار آنا، علی سلمانپور ضمن بیان این مطلب افزود: دانشگاه آزاد اسلامی میانه به عنوان یکی از بسیار بزرگ دانشگاهی کشور در استان آذربایجانشرقی که بالغ بر 100 عضو هیات علمی و دارای امکانات و تجهیزات بسیار مطلوب آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی، رفاهی و ورزشی بوده و آماده پذیرش دانشجوی بدون آزمون در بیش از 120 رشته تحصیلی مقاطع کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته می باشد.
وی گفت: این واحد دانشگاه یکی از مجهزترین واحدهای آموزش عالی در استان و بزرگترین و مجهزترین در شهرستان بوده و در حال حاضر در 133 رشته تحصیلی شامل 24 رشته در مقاطع کارشناسی ارشد، 66 رشته مقطع کارشناسی و 43 رشته مقطع کاردانی و بالغ بر4000 دانشجو، عرصه های جدیدی از پیشرفت را در راستای اهداف سند توسعه آموزش عالی تجربه می کند و در آینده ای نزدیک و با افزایش چشمگیر رشته های تحصیلی دیگر از جمله در مقاطع دکتری، جهش خیره کننده ای در سطح منطقه و استان خواهد داشت.
سلمانپور با بیان اینکه در سالهای اخیر با توجه به فعالیت های صورت گرفته در جهت تجهیز آزمایشگاه ها و کارگاه های آموزشی در واحد میانه اظهار داشت: این واحد دانشگاهی اکنون دارای بیش از 30 آزمایشگاه و کارگاه تخصصی در زیر گروه های معماری، مکانیک، برق و الکترونیک، عمران، کشاورزی، شیمی، دامپزشکی، میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی و کشت بافت، مدل سازی، چوب و متالوگرافی، آب و خاک، زمین شناسی، فیزیک، خیاطی، گرافیک و چاپ و مجهز به لابراتوار زبان انگلیسی می باشد.
رئیس واحد میانه خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی میانه در قالب سه کتابخانه مجهز در دانشکده های علوم انسانی، فنی و مهندسی و علوم پایه به دانشجویان، اساتید و کارکنان خدمات ارزنده ای ارائه می کند.
وی در ادامه بیان کرد: تعداد 66 عنوان از رشته های بدون آزمون در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و 43 رشته در کاردانی پیوسته و ناپیوسته می باشند.
سلمانپور در پایان خاطر نشان کرد: علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با رشته های موجود دانشگاه آزاد اسلامی میانه به سایت اطلاع رسانی دانشگاه به آدرسwww.m-iau.ac.ir مراجعه کنند.