در واحد بابل به دست آمد؛
کسب مقام سومی تیم اعزامی واحد میانه در مسابقه نجات تخم مرغ

آنا: به همت انجمن های علمی دانشجویی و با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، تیم اعزامی انجمن های علمی دانشجویی این واحد دانشگاهی در اولین دوره مسابقات منطقه ای نجات تخم مرغ با عنوان " پرواز تخم مرغ " که به میزبانی واحد بابل برگزار گردید به مقام سومی دست یافت.
به گزارش خبرنگار آنا، در این دوره از مسابقات، 56 تیم شرکت کننده به مدت یک روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با هم به رقابت پرداختند و در نهایت تیم 8 نفره واحد میانه در بین56 تیم توانست با امتیاز 3/70 به مقام سومی برسد.
این مسابقات با هدفبه کارگیری خلاقیت های مختلف و نوآوری های مبتکرانه دانشجویان برگزار گردید و تیم های شرکت کننده بایستی سازه های خاصی ساخته و تخم مرغ را به گونه ای در آن جاسازی می کردند که با سقوط سازه از ارتفاع مشخص، تخم مرغ از سازه خارج شده و کمترین آسیب را ببیند.
گفتنی است نحوه امتیاز دهی هیئت داوران دراین دوره از مسابقات پس از ارزیابی، به سالم ماندن سازه بعد از برخورد با زمین، زمان فرود کمتر، وزن کمتر سازه، فرود در محدوده مشخص شده، نوآوری در طراحی و استفاده نکردن از سیستم های کاهنده سرعت پرواز (خلاقیت، زیبایی، مهندسی و ...) تعلق می گرفت.
تیم اعزامی واحد میانه متشکل از نفرات زیر در مسابقات حضور یافته بود:
سید نوید محفوظی، لیلا محمدی، آرمین جعفری، رقیه عبادی، رامین محمدی، عاطفه قنبرزاده، ابوالفضل دارابی و میرجلال یزدی امیرخیز
سرپرست تیم: سید فرج مختاری