آنا: مسابقات تنیس روی میز جام رمضان که به همت اداره ورزش و جوانان و هیئت تنیس روی میز شهرستان برگزار شد، با قهرمانی تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی واحد، این مسابقات با حضور 10 تیم در دو گروه 5 تیمی، به مدت 3 روز در مجتمع ورزشی شهید آیت ا... حامدی اداره ورزش و جوانان شهرستان برگزار شد و تیم تنیس روی میز دانشگاه آزاد اسلامی میانه در 7 مسابقه و با غلبه بر همه حریفان خود، قهرمانی این دوره از رقابتها را از آن خود کرد و تیمهای پیتزا سارای، آچاچی و دانشگاه پیام نور بترتیب دوم و سوم مشترک شدند.
گفتنی است تیم دانشگاه آزاد اسلامی میانه متشکل از: علی صبحی( مربی بازیکن )، امیررضا باباپور، محمدرضا رحیم زاده، حمید محمدی و به سرپرستی میر جواد افتخاری روانه مسابقات شده بود.