توسط بسیج دانشجویی واحد میانه صورت گرفت؛ 67031188570896484205
برگزاری کلاس های بصیرت افزایی و اعتقادی
آنا: به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و بمناسبت ایام ماه مبارک رمضان، کلاس های بصیرت افزایی و اعتقادی ویژه سرگروه های حلقه های صالحین در سالن اجلاس دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار آنا، این کلاس ها با هدف عمق بخشی به فرهنگ اسلامی در دانشگاهها، گسترش کمی و کیفی حلقه های صالحین، تقویت باورهای دینی، پاسخگویی به شبهات، تعمیق معنویات و تحکیم مبانی دینی، بیان مطالب و معارف دینی و آشنایی با توطئه های دشمنان و راهکارهای مقابله با آن، در روزهای زوج ماه مبارک رمضان برگزار گردید.
حجت الاسلام مهدی خزایی از طلاب حوزه علمیه قم و از اساتید گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی میانه و مدرس این دوره در خصوص مسائل فرهنگی از جمله جنگ نرم، آشنایی بیشتر بسیجیان با نقش اثر بخش بصیرت افزایی و کارسازی بصیرت در آمادگی هر چه بهتر آنان در برابر جنگ نرم دشمن، توانمند سازی مسائل اعتقادی، سیاسی و اجتماعی افراد، ارتقاء میزان معرفت و بصیرت دانشجویان بسیجی، مقابله با ترفندهای دشمنان و تلاش آنها برای ضربه زدن به نسل جوان به ویژه دانشجویان، تلاش بیشتر جوانان و استفاده بیشتر آنها از این فرصت ها و دوره ها برای خودسازی توضیحاتی را بیان کرد.
همچنین در ضمن این کلاس ها، دوره آموزشی " مسائل و مشکلات ازدواج جوانان، بررسی و راهکارهای آن " نیز  برگزار گردید.

اضافه می شود، بعد از ماه مبارک رمضان، یک دوره آموزشی دیگر نیز با موضوع " خودباوری در جوانان " توسط بسیج دانشجویی واحد میانه برگزار خواهد شد.