آنا: همزمان و همگام با امت اسلامی و مسلمانان روزه دار سراسر کشور، هیئت رئیسه، استادان، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور گسترده و پرشور خود در راهپیمایی آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، روز جهانی قدس، خشم و انزجار خود را به رژیم اشغالگر اسرائیل نشان دادند و نابودی غده سرطانی را فریاد زدند.

به گزارش خبرنگار آنا، دانشگاهیان واحد میانه روز قدس را روز دفاع از مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین دانسته و جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و در مسیر حرکت خود در این راهپیمایی با سردادن شعارهای " ا... اکبر "، " مرگ بر آمریکا "، " مرگ بر اسراییل " توقف سریع جنایات، احقاق حق کودکان شهید و محاکمه سران این رژیم را از مجامع بین المللی خواستار شدند.IMG 0005

شرکت و حضور گسترده دانشگاهیان در راهپیمایی روز جهانی قدس، سکوت جهانیان در قبال این جنایات ددمنشانه را شکست و این همه ظلم در حق مردم بی دفاع و مظلوم فلسطین را به گوش حامیان رژیم غاصب و ملعون اسراییل رساند و نشان داد که ملت غیور ایران همیشه پشتیبان مردم فلسطین و غزه خواهند بود و مشت محکمی بر دهان غده سرطانی اسراییل و آمریکا خواهند زد.