رئیس واحد میانه در نشست ستاد شاهد و ایثارگر:
خدمت رسانی به خانواده های معظم شهدا و ایجاد بستر مناسب برای تحصیلات عالیه فرزندان شاهد از اولویت های کاری این واحد است.
آنا: علی سلمانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: خدمت رسانی به خانواده های معظم شهدا و ایثارگر و ایجاد بستر مناسب برای تحصیلات عالیه خانواده های آن عزیزان از اولویت های کاری این واحد دانشگاهی است.
وی در جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور رئیس، جمعی از معاونین، کارکنان عضو ستاد شاهد دانشگاه و همچنین حاتمی رئیس اداره بنیاد شهید وامور ایثارگران شهرستان میانه و رفیعی مسئول آموزش بنیاد در سالن اجلاس واحد برگزار شد افزود: پاسداشت ایثارگریهای تلاشگران دوران 8 سال دفاع مقدس و تجلیل و تکریم دانشجویان خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و ارزش نهادن به مقام شامخ شهید و شهادت از ضروریات می باشد و این افتخاری بزرگ برای ماست.
رئیس واحد میانه در مورد زنده نگه داشتن یاد شهدا ادامه داد: بسی مایه فضیلت است که یاد شهدا را زنده بداریم تا فانوس روشن، چراغ راه تبار عاشقان و نوید بخش بشارتی نو باشد.
سلمانپور خاطر نشان کرد: صبر و صلابت و بصیرت خانواده های بزرگوار شهدا و ایثارگران، بهترین نمونه در ارائه عملی الگوی اخلاق و معنویت اسلامی در اقشار مختلف جامعه و حاکمیت این روح الهی در سطح جامعه است که جای شایسته ترین تقدیرها و سپاس هاست.
در ادامه جلسه، روند خدمات رسانی و امور رفاهی و تحصیلی فرزندان خانواده های معظم شهدا و دانشجویان معرفی شده از طرف بنیاد شهید مورد بررسی کامل قرار گرفته و بر تسهیل امور آنها در حوزه های دانشجویی و مالی و ... تاکید شد.
سپس حاتمی رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ضمن قدردانی از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، حسن همکاری این واحد دانشگاهی را زمینه ساز ارتقای علمی و تحصیلی و آموزش عالی خانواده های معظم شاهد و ایثارگر ارزیابی کرده و گسترش این گونه همکاری های صادقانه و دلسوزانه را خواستار شد.
در پایان جلسه، در خصوص برنامه ریزی ها و تعیین راهکارهای تقویت بنیه علمی و وضعیت آموزشی، پژوهشی و فرهنگی اعضاء ستاد، برنامه ریزی در جهت اجرای برنامه های فرهنگی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ایجاد بانک اطلاعاتی جامع توافق کامل حاصل و مراتب به تصویب رسید.

# » 18:02:16 │ 1394-06-23

این جلسه امید وارم نتیجه بخش باشد.
0 +−

کاربر مهمان