آنا: جلسه شورای عمومی و نشست صمیمی کارکنان با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور معاونین، مدیران و کلیه پرسنل در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد. IMG 0049
به گزارش خبرنگار آنا: در ابتدای مراسم علی سلمانپور رئیس واحد میانه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران در ماه مبارک رمضان و ارائه گزارش کلی و اجمالی از روند اجرایی دانشگاه و عملکرد حوزه های مختلف، تمرکز در صرفه جویی و اتخاذ راهکارهای جدید جهت درآمدزایی را از عمده اقدامات اساسی دانشگاه بیان کرد و از اخذ مجوز برای تبدیل وضعیت مابقی کارکنان قراردادی فاقد مجوز خبر داد.
در ادامه، علی رسولی معاون اداری و مالی دانشگاه، با تاکید بر قرار گرفتن تکریم ارباب رجوع در اولویت کاری کارکنان به تلاش های صورت گرفته جهت تبدیل وضعیت کارکنان اشاره و ایجاد صمیمیت و دوستی بیشتر بین همکاران و اطلاع رسانی بیشتر در جهت جذب دانشجو برای سالتحصیلی جدید را خواستار شد.
سپس برنامه پرسش و پاسخ کارکنان با مسئولین واحد برگزار و انتقادات و پیشنهادات از سوی پرسنل مطرح و از سوی معاونت اداری و مالی دانشگاه پاسخ داده شد.
لازم به ذکر است مسائل مطرح شده توسط کارکنان که توسط مدیر روابط عمومی واحد قرائت شد، به رسم رعایت امانت و جهت بررسی بیشتر تقدیم رئیس واحد گردید.