طی مراسم با شکوهی،
از دو تن از کارکنان بازنشسته واحد میانه تجلیل شد. IMG 0087

آنا: طی مراسم با شکوهی و با حضور رئیس، معاونین، مدیران و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی از زحمات دلسوزانه علی صادقی و رحیم افتخاری، دو تن ار همکاران بازنشسته این واحد دانشگاهی تقدیر شد.
به گزارش خبرنگار آنا، در این مراسم علی سلمانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی میانه با تاکید بر جایگاه و شأن کارمند دانشگاه، به تلاشهای صورت پذیرفته در راستای اعتلای این جایگاه اشاره کرد و گفت: در فرهنگ ایران اسلامی، خداحافظی نقش بسیار پررنگ و اساسی دارد و اگر مهمانی وارد خانه شود موقع رفتن تا جلوی در، او را استقبال می کنیم و این یک رسم پسندیده ای است.
وی افزود: براین باوریم بازنشستگی فصل نوینی از زندگی است و آغازی برای زندگی با شیوه و ایده های جدید و امید است این دوران جدید از پربارترین و با نشاط ترین مراحل زندگی پرثمرتان باشد.
رئیس واحد میانه این فرصت مغتنم را برای قدردانی از تلاشهای صادقانه و دلسوزانه اولین بازنشستگان این مجموعه اموزشی در شهرستان میانه دانست و اظهار داشت: شما عزیزان در کمال صداقت و درستکاری، بهترین سالهای عمر خود را در سنگر خدمت گذراندید و در جهت تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی، خالصانه از هیچ کوششی دریغ ننمودید.
سلمانپور تاکید کرد: به هر حال برای حفظ کرامت انسانی ضرورت دارد که همواره از این گنجینه های ارزشمند تجلیل بعمل آید و نباید این گونه مراسمات کمرنگ و فراموش شود.
  وی در پایان از زحمات ارزنده تمامی کارکنان به ویژه دو همکار پیشکسوت و بازنشسته قدردانی نمود.
در ادامه مراسم و با تشویق پرشور پرسنل دانشگاه، لوح تقدیر و هدایایی از سوی هیئت رئیسه واحد تقدیم این دو عزیز گردید و از تلاش های چندین ساله آنها تجلیل بعمل آمد.