در واحد میانه برگزار خواهد شد؛
6 عنوان کارگاه علمی پژوهشی سراسری
آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری 6 عنوان کارگاه علمی -  پژوهشی در سطح ملی توسط معاونت پژوهشی و فناوری واحد خبر داد.
 به گزارش خبرنگار آنا، علی سلمانپور با بیان این مطلب افزود: این کارگاه ها دو روزه بوده و توسط اساتید مجرب این واحد دانشگاهی در مهر و آبان ماه سال 93 برگزار خواهد شد.
رئیس واحد میانه با اشاره به عناوین کارگاه های برگزار شده خاطر نشان کرد: این کار گاه ها شامل: استخراج DNA و PCR با مدرسی دکتر ناصر محبعلی پور روزهای 14 و 15 مهرماه سال جاری به مدت 16 ساعت، آشنایی با متون سیاسی انگلیسی توسط دکتر احمد بیضایی 5 و 6 مهرماه به مدت 16 ساعت، آشنایی با مفاهیم الگوریتم ژنتیک و کاربردهای آن در علوم مختلف با مدرسی دکتر حامد پزشکی روز 9 مهرماه به مدت 9 ساعت، برنامه نویسی موازی با MPI و OpenMP توسط دکتر فرهاد سیروس نژاد 7 و 8 مهرماه به مدت 15 ساعت، کارگاه آموزشی استفاده از نرم افزارMicrosoft Word 2013 توسط دکتر سلیمان جمشیدی روزهای 22 و 23 مهرماه و تجزیه و تحلیلهای آماری با استفاده از نرم افزار SAS با مدرسی دکتر شهرام شاهرخی 7 و 8 آبان ماه 93 می باشد.
وی با بیان اینکه عناوین کارگاه ها طوری انتخاب شده که منحصر به تخصص و رشته خاصی نباشد گفت: از دانشجویان و اعضای هیات علمی علاقمند دعوت می شود جهت ارتقای سطح علمی خود در دوره های مذکور شرکت کنند.
سلمانپور در ادامه اذعان کرد: آخرین مهلت ثبت نام تا تاریخ 31 شهریور ماه 93 خواهد بود و حداکثر تعداد افراد هر گروه 15 نفر می باشد.
وی در خصوص اسکان شرکت کنندگان بیان داشت: جهت رفاه شرکت کنندگان برای کارگاه ها ی دو روزه، اسکان در مهمانسرای دانشگاه در نظر گرفته شده است.
وی در پایان اظهار داشت: فرهیختگان و دانشجویان علاقمند می توانند جهت هماهنگی و ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09143230724 (آقای سید فرج مختاری رئیس دفتر ارتباط با صنعت و جامعه) تماس و یا به سایت: workshop.m-iau.ac.ir مراجعه نمایند.