آنا: تقویم آموزشی نیمسال تابستان در سال تحصیلی 93-92 دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اعلام شد.IMG 0032
به گزارش خبرنگار آنا، علی سلمانپور رئیس واحد میانه گفت: انتخاب واحد درسی و ثبت نام دانشجویان از روز شنبه 21/4/93 لغایت 22/4/93 بوده و زمان شروع کلاسها از روز دوشنبه 23/4/93 خواهد بود.
وی با بیان اینکه زمان ثبت نام از ساعت 8 صبح تا 16 می باشد افزود:  پایان کلاسها در ترم تابستان 31/5/93 و امتحانات نیمسال تابستان این واحد دانشگاهی نیز از روز شنبه 1/6/93 لغایت پنجشنبه 6/6/93 برگزار خواهد شد.
سلمانپور تاکید کرد: بر اساس دستورالعمل جدید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویان می توانند در نیمسال ترم تابستان، 8 واحد درسی انتخاب نمایند که این امر شامل دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی می باشد.
رئیس واحد میانه یادآور شد: در ترم تابستان 93-92 بر خلاف سالهای پیشین واحد های تخصصی هم ارائه می شود.
سلمانپور در خصوص عناوین دروس ارائه شده گفت: عناوین دروس ارائه شده در ترم تابستان در وب سایت دانشگاه آزاد اسلامی میانه به آدرس www.m-iau.ac.ir (در قسمت سیستم ثبت نام) در دسترس می باشد و دانشجویان دیگر واحد های دانشگاهی می توانند با ارائه موافقت نامه از واحد مبدأ نسبت به انتخاب واحد ترم تابستان اقدام نمایند.