آنا: به همت معاونت دانشجویی، دفتر مشاوره، گروه اجتماع محوردانشجویی، آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و با همکاری اداره بهزیستی شهرستان، مؤسسه سروش سلامت، مؤسسه دهکده رهایی و مرکز DIC گونش، نمایشگاه اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر با عنوان " آسیب های اجتماعی " با حضور اعضای هیئت رئیسه، رئیس و جمعی از کارکنان اداره بهزیستی و مسئولین موسسات  در سالن همکف ساختمان مرکزی دانشگاه برپا گردید.
به گزارش خبرنگار آنا، در این نمایشگاه کتابهای آموزشی درخصوص ترک اعتیاد، روانشناسی، خودشناسی، آموزش مهارتهای زندگی، شناسایی محیط های مخرب، داستانی و همچنین پوسترهایی با موضوع اعتیاد، شناسایی قرص های روان گردان، انواع مواد مخدر، حجاب و پوشش اسلامی، مبارزه با آسیب های اجتماعی، روابط بین فردی، ابزارهای ارتباطی از جمله اینترنت و ...، کنترل رفتارهای فردی در گروه دوستان و غیره دیده می شود.
 IMG 1%20(1)
در حاشیه این نمایشگاه، گروه اجتماع محور دانشگاه آزاد اسلامی میانه (CBO) با همکاری مؤسسه سروش سلامت در مورد آموزش پیش از ازدواج، آموزش مهارت های زندگی، آموزش زندگی، پیشگیری از معلولیت ها، آموزش زندگی مشترک برای دانشجویان متاهل، فرم هایی را در اختیار بازدیدکنندگان از جمله دانشجویان واحد قرار داده و به صورت رایگان برای برگزاری دوره های آموزشی ثبت نام می کند.