توسط دانش آموز نابغه شهرستان؛IMG 0032
کلاسهای آموزشی رباتیک و تشکیل تیم رباتیک در واحد میانه برگزار می شود.
آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری کلاس های آموزشی و تشکیل تیم رباتیک توسط دانش آموز نابغه رباتیک شهرستان در این واحد دانشگاهی خبر داد.
به گزارش خبرنگار آنا، علی سلمانپور با بیان این مطلب افزود: این کلاسها به منظور آشنایی دانشجویان با رباتیک و اعزام تیم رباتیک واحد به مسابقات داخلی و خارجی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به مدرسین این دوره گفت: محمد حسن رضایی، دانش آموز سال سوم ریاضی دبیرستان علامه امینی شهرستان میانه و نابغه رباتیک ایران، به عنوان یکی از مدرسین و همچنین اساتید دیگری از مدرسین بین المللی رباتیک ایران در این دوره تدریس خواهند بود.
سلمانپور خاطر نشان کرد: کلاس های آموزشی رباتیک در مورد کلاس های تخصصی الکترونیک، مکانیک و برنامه نویسی می باشد و از بین شرکت کنندگان، تیم هایی جهت شرکت در مسابقات کشوری، بین المللی و کاپ جهانی رباتیک انتخاب خواهند شد.
رئیس انجمن های علمی دانشجویی واحد در ادامه سخنان خود بیان داشت: این دوره آموزشی بعد از ثبت نام دانشجویان و به حد نصاب رسیدن کلاس ها و بعد از امتحانات نیمسال دوم 93-92 تشکیل می یابد.
رئیس واحد میانه در خصوص افتخارات دانش آموز نابغه شهرستان و مدرس این دوره اذعان داشت:  از جمله افتخارات محمد حسن رضایی می توان به کاپیتانی تیم پژوهشی ROBOA ، سابقه تدریس و همکاری در تیم رباتیک MRL دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، مدرک دکتری افتخاری از دانشگاه ملبورن استرالیا، سابقه شرکت در مسابقات رباتیک آزاد ایران، المپیاد جهانی ریاضی گاوس (دانشگاه واترلو کانادا)، کاپ جهانی رباتیک 2013 هلند، تورنمنت ریاضی بین شهرهای مسکو، دعوت به همکاری شرکت فن آوری های شکاری استرالیا، شرکت در جشنواره جوان خوارزمی در چار سال متوالی، نمایندگی انحصاری صنایع رباتیک آزاد در میانه و ...  اشاره کرد.
سلمانپور در پایان گفت: این کلاسها به همت انجمن علمی - دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار می شود.