آنا: جلسه شورای راهبردی دانشکده فنی و حرفه ای سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور رئیس و معاون اداری آموزش و پرورش شهرستان، مدیران مدارس دخترانه و پسرانه سما، رئیس و معاونین دانشگاه در محل دفتر ریاست واحد برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار آنا، در ابتدا بهمن ولی نژاد معاون سما واحد، برگزاری چنین جلسات را موجب رشد و گسترش کمی و کیفی مدارس خواند و توضیحاتی را در خصوص جذب دانش آموز در سالتحصیلی جدید بیان کرد.
 در ادامه علی سلمانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی میانه، با اشاره به همکاری و حمایت همه جانبه واحد در جهت تخصیص رشته های تحصیلی در مقطع کاردانی و جایابی برای گسترش مدارس و ارتقاء کمی و کیفی سما سخن گفت و بر حمایت هیات رئیسه واحد برای رشد و تعالی دانشکده سما در همه زمینه ها تاکید کرد.
وی افزود: مدیران مدارس می توانند از همفکری و توانمندیهای اولیاء محترم در راستای بهبود و ارتقای برنامه های آموزشی و پرورشی بهره مند گردند.
سلمانپور مساعدت خود را در خصوص در اختیار گذاشتن ساختمان دانشکده علوم انسانی برای استفاده مدارس اعلام نمود.
در ادامه جلسه، معاونین پژوهشی، اداری و مالی، آموزشی و دانشجویی واحد حمایت خود را در جهت گسترش فعالیتهای پژوهشی مابین دانشگاه آزاد و آموزش و پرورش شهرستان در قالب توافقنامه و در اختیار گذاشتن امکانات و فضاهای آموزشی و ورزشی اعلام داشتند.
سپس بایگان معاون مدیر کل و مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان میانه، ضمن تاکید بر نگاه علمی به آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی، برتنظیم توافقنامه ای در مورد همکاری تنگاتنگ و بیشتر این اداره با دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه سما اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که مدارس سما به صورت مجتمع فعالیت نمایند.
در پایان جلسه تصمیماتی از جمله: تنظیم قرارداد ما بین دانشگاه آزاد اسلامی با اداره آموزش و پرورش، برای استفاده کلیه دانش آموزان شهرستان (به ویژه مدارس غیرانتفاعی) از فضاهای ورزشی، آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه، تنظیم توافقنامه ما بین دانشگاه آزاد اسلامی با آموزش و پرورش برای ادامه تحصیل کارکنان این اداره و در نظر گرفتن تخفیف شهریه و ...، همکاری های لازم برای فعالیتهای پژوهشی و تشکیل تیم های رباتیک، دانش بنیان و انجمن های علمی و ادبی و نخبگان و نیز با توجه به احساس نیاز و اهمیت شناسایی پتانسیل های سما و واحد برای دانش آموزان متقاضی ادامه تحصیل و برگزاری  جلساتی برای بازدید و آشنایی با امکانات این واحد دانشگاهی با مدیران و مشاورین مدارس اتخاذ و به تصویب رسید.
Rahsama%20(1)

Rahsama%20(2)