آنا: به مناسبت اعیاد شعبانیه و به همت دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی میانه و با همکاری بسیج دانشجویی واحد  ویژه برنامه جشن اعیاد شعبانیه با حضور نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان، مسئولین و جمعی از کارکنان دانشگاه در محل نمازخانه واحد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار آنا، در ابتدای این مراسم علی سلمانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در سخنانی ضمن تبریک این اعیاد، به زندگی و شخصیت حضرت علی اکبر(ع) پرداخت و گفت: حضرت علی اکبر(ع) فرزند برومند حضرت ابا عبدا.. الحسین(ع) و از طایفه خوش نام و شریف بنی هاشم بود. از نظر شخصیت نیز جوانی خوش چهره، زیبا، خوش زبان و دلیر و از جهت سیرت و خلق و خوی و شباهت رخسار، شبیه ترین مردم به پیامبر اکرم(ص) و شجاعت و رزمندگی را از جدش حضرت علی(ع) به ارث برده و جامع کمالات و محاسن بود.
سلمانپور جوان را كانون شور و هيجان، مركز نشاط و سلامت، قلب تپنده و سرمايه آينده يك ملت عنوان کرد و اظهار داشت: جوان آغاز شکفتن است و جوانی میلاد دوباره انسان است. انسان در جوانی، بار تکلیف الهی را به تازگی بر دوش گرفته است و خداوند بسیاری از نعمتهایش را در جوانی به انسان ارزانی می دارد.
نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه میانه نیز با بیان اینکه همه چیز در دوران جوانی لذت بخش است گفت: اطاعت و عبادت جوان نسبت به افراد مسن با ارزش تر است و خداوند متعال به این عبادت و اطاعت مباهات و افتخار می کند.
حجت الاسلام حسن امیر نژاد افزود: پروردگار عز و جل آن جوانی را که در اطاعت و مطیع بودن ذات اقدس است، دوست می دارد و بر ملائکه خود می بالد.Shban (2)
وی در ادامه سخنان خود به مقایسه عقل و خرد و جهل و نادانی پرداخت و اذعان داشت: عقل و خرد انسان هیچ وقت پیر نمی شود و با پیر شدنش، دوباره جوانه میزند و رشد میکند؛ ولی نادانی و جهالت زود پیر شده و با پیر شدنش جواب منفی و عکس می دهد.
سخنران این مراسم تاکید کرد: جوان باید قدر جوانی خود را بداند و نادانی و اشتباهات جوان در مقابل خداوند متعال مورد قبول است، چون عملش محدود است و خطا و عذر او مورد پذیرش ایزد منان است.
نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه میانه با اشاره به ارزش دادن به قشر جوان جامعه بیان کرد: در جامعه جوان ما بایستی به این قشر با فکر و اندیشه ارزش داده شود و از لحظه لحظه و تفکرات ناب آنها استفاده کرد. یک جوان باید یا عالم و یا متعلم باشد ولی اگر غیر از اینها باشد، به خطا رفته و دچار گناه و معصیت می گردد.
امیر نژاد زمینه سازی ظهور امام زمان(عج) و تکلیف منتظران واقعی را در عمل، تلاش و کوشش دانست و گفت: فراهم کردن زمینه ظهور ولی عصر(عج) باید در همه زمینه ها باشد و مسئولیت ما در قبال این بسی سنگین است. زیرا باید به واجبات عمل کرده و از محرمات دوری کنیم.
وی در پایان سخنان خود افزود: با ارزش دادن به معنویات می توانیم از سربازان واقعی و لایق امام زمان (عج) باشیم و یکی از عواملی که باعث افزایش قدرت می شود، معنویت است و بصیرت و هوشیاری از زمینه سازان ظهور یگانه منجی عالم بشریت است.