آنا: جلسه شورای عالی بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شهرستان با حضور ر‍ؤسای دانشگاهها، رئیس و اعضای کانون بسیج اساتید شهرستان، جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاهها و مسئولین سپاه شهرستان در سالن اجلاس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار آنا، در ابتدای جلسه علی سلمانپور رئیس واحد میانه، هدف از برگزاری این جلسه را هماهنگی و برنامه ریزی در خصوص شکل گیری و برگزاری کنگره گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید دکتر ناصرالدین نیکنامی عنوان کرد و در مورد اهمیت و تبیین جایگاه بسیج در ارتقاء سطح علمی کشور سخنانی را بیان نمود.
در ادامه سرهنگ بیرامی معاون بازرسی سپاه ناحیه میانه به اهمیت موضوع جنگ نرم دشمن اشاره کرد و افزود: وظیفه همه ماست که در مقابل هجمه هایی که از طرف دشمنان با عنوان جنگ نرم بر علیه نظام و ملت ایران حاکم است، مقابله کنیم و بایستی همه آحاد مردم در هر سنگری که در این کشور خدمت می کنند فعالیت گسترده ای در این زمینه انجام دهند.Basijasatid%20(3)
وی گفت: ما باید خودمان را در بحث بصیرت و علم تجهیز کنیم و همانا در راه هدف اصلی انقلاب که فقط کلمه ا... و پیاده کردن اسلام ناب محمدی است، گام برداریم.
در پایان احکام سه نفر از مدیران جدید کانون بسیج اساتید شهرستان به نامهای دکتر سلیمان جمشیدی، مهدی مرادی و ناصر ابراهیمی بترتیب به عنوان مسئول حلقه های علمی بسیج اساتید دانشگاهها، مسئول بررسی و تحلیل و مسئول فرهنگی آن کانون توسط دکتر جلیل اجلی رئیس بسیج اساتید شهرستان قرائت شد و توسط مسئولین سپاه و رئیس واحد تقدیم آنها گردید.