معاونت دانشجویی واحد میانه برگزار کرد؛
کارگاه آموزشی مهارت زندگی

آنا: به همت معاونت دانشجویی، مرکز مشاوره و با همکاری گروه اجتماع محور دانشجویی، آموزشی نو اندیشان بصیر( CBO) دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه یک دور کارگاه آموزشی یک روزه با عنوان " کارگاه مهارت خودآگاهی " از سری دوره های آموزشی مهارت های زندگی با حضور جمعی از دانشجویان در محل سالن اجلاس دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار آنا، خانم سلطانی کارشناس اداره بهزیستی شهرستان میانه و مدرس این دوره در خصوص مهارت های زندگی و خود آگاهی از جمله : شناخت و آگاهی از خصوصیات، نقاط ضعف و قدرت، خواسته ها، ترس و انزجارات، شناخت و کنترل احساسات، ارزیابی صحیح آنها، پیداکردن نقاط ضعف و قوت خواسته ها، رغبتها و تصویر واقع بینانه ای از خود و رشد خود آگاهی و مسائل دیگر توضیحاتی ارائه کرد.
گفتنی است کارگاه های مهارت های زندگی به طور مستمر و هر ماه برگزار خواهد شد و در پایان به دانشجویان شرکت کننده گواهی پایان دوره معتبر اعطا می گردد.