آنا: مقاله مشترک خانمها دکتر فریبا محمودی عضو هیأت علمی و مریم صادق زاده کارشناس کانون قرآن و عترت خواهران دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با عنوان " دین باوری و شاخصه های آن " در همایش داخلی شهرستان پذیرفته و برگزیده شد.
به گزارش خبرنگار آنا، این همایش که با موضوع " دین باوری و تاثیر و نقش آن در رفتارهای فردی و اجتماعی، ارتقاء و تقویت ارزشها و باورهای دین در سطح جامعه، بخصوص جوانان " ، به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میانه و با همکاری مدیر اداره آموزش و پرورش و انجمن ادبی در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار گردید، مقاله مشترک فریبا محمودی و مریم صادق زاده جزء 20 مقاله برتر همایش پذیرفته و برگزیده شد.

گفتنی است مراسم اهداء جوایز برگزیدگان، بعد از اقامه نماز جمعه در مسجد جامع شهرستان میانه برگزار گردید.