بمناسبت روز پاسدار صورت گرفت؛
دیدار هیئت رئیسه واحد میانه با فرمانده سپاه شهرستان
آنا: همزمان با اعیاد شعبانیه و روز پاسدار، هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با سرهنگ پاسدار عبدالحسین ایمانی فرمانده سپاه ناحیه شهرستان دیدار کردند.
به گزارش خبرنگار آنا، در این دیدار علی سلمانپور رئیس واحد میانه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسدار گفت: برای مجموعه دانشگاهی سعادتی دیگری حاصل شد در کنار پاسدارانی باشیم که در حساس ترین لحظه های تاریخ، از میان مردم برخاستند و همچون دژی مستحکم، مردانه و شجاعانه در جهت رسیدن به حق و حقیقت و حفظ آن، گام برداشتند.
وی افزود: در تاریخ تمدن بشری کم بوده اند کسانی که برای برافراشته داشتن چراغ حق و ترویج اخلاق کریمه، همه هستی و آمال خود را بر سر هدف خویش بگذارند.IMG 0010

سلمانپور در ادامه سخنان خود خاطر نشان کرد: روز پاسدار یادآور پرچم فتحیست که با پیراهن خونین حسین(ع) در کربلا برافراشته شد و امروز به شما رسید تا همیشه اولین داوطلب برای عروج و وصل به معشوق باشید. پاسدار یعنی آن که در ناگهانی از حادثه، همواره لبیک گوی فرمان " حی علی خیر العمل " است؛ زیرا در مسیر عشق، تنها عمل است که ایمان را گواهی می دهد.