اسکان کاروان دوچرخه سوار جانباز و روشندل عازم حرم مطهر حضرت امام(ره) استان آذربایجانشرقی در واحد میانه
آنا: کاروان اعزامی دوچرخه سوار متشکل از جانبازان و روشندلان استان آذربایجانشرقی برای شرکت در آیین گرامیداشت بیست و پنجمین سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) در روز شنبه دهم خرداد 93 مورد استقبال مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته و در این واحد دانشگاهی اسکان یافتند.
پیروزوند مسئول کاروان در گفتگو با خبرنگار آنا، در مورد هدف از این برنامه اعزام گفت: اصلی ترین هدف این کاروان، وفاداری به آرمانها، امام(ره)، پایبندی به ارزشها و دستاوردهای نظام، نشان دادن لیاقت و شایستگی و افتخاری که شهدا به دست آورده اند است.
وی با بیان اینکه تعدادی شهدا را شعاراً شناخته اند و برای نسل جدید و جوانان امروز آنچه مهم است نمود عینی رشادتها و شجاعتهاست گفت: یک جانباز علیرغم سختیهای روزگار و فراز و نشیب های زندگی، فقدان بینایی و معلولیتهای جسمی، وقتی هدف قرآن باشد، گمراه نخواهد شد و برای رسیدن به آن هدف جانش را نیز خواهد داد.
مسئول کاروان اعزامی تاکید کرد: شهدا عزادار نمی خواهند، علمدار می خواهند با وجود اینکه درجات و مرتبت انسانها با همدیگر متفاوت است ولی اعضای این کاروان در یکسری هدف اساسی مشترک هستند.
پیروزوند در پایان از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی، بویژه علی سلمانپور رئیس واحد در خصوص استقبال، اسکان و میزبانی شایسته این واحد دانشگاهی تقدیر و تشکر کرد.IMG 0133

گفتنی است، کاروان دوچرخه سوار جانباز و روشندل عاشق امام(ره)، مسیر700 کیلومتری تبریز تا حرم را رکاب خواهند زد و در روز چهاردهم خرداد، برای تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل، در مراسم عزاداری ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی شرکت خواهند کرد.