از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان صورت گرفت؛
تجلیل از رابطین دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با کمیته امداد

آنا:  رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان از دونفر از رابطین دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه (کارکنان واحد) با کمیته امداد امام خمینی(ره) در محل اتاق ریاست واحد تجلیل کرد.
به گزارش خبرنگار آنا، در این مراسم تجلیل که با حضور علی سلمانپور رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، همچنین فرج اله جعفری و حسینی رئیس و مسئول دفتر فرهنگ و روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان میانه برگزار شد، با اهدا لوح تقدیری از زحمات ارزنده مصطفی عابدینی و خانم ربابه اللهوردی پور دو نفر از کارکنان این واحد دانشگاهی که رابط بین دانشگاه و این کمیته هستند قدردانی شد.
 این دو رابط در خصوص رفاه و آرمش خاطر و خدمت به دانشجویان تحت پوشش این کمیته از جمله شهریه، کمک هزینه تحصیلی، آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و تخفیف و تقسیط شهریه همکاری های لازم را انجام می دهند.
گفتنی است حدود 55 نفر از دانشجویان این واحد دانشگاهی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان میانه هستند و از کلیه امکانات موجود دانشگاه استفاده می کنند.