آنا: به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی میانه، یک دوره کارگاه آموزشی تحت عنوان " آشنایی با نرم افزار آماری SPSS " برگزار می گردد.
به گزارش خبرنگار آنا، عباس نعمتی رئیس باشگاه با اعلام این مطلب گفت: این کارگاه آموزشی ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان  و نیز شرکتهای فناوری دانش بنیان مستقر در مرکز رشد و واحدهای فناوری می باشد.
وی خاطر نشان کرد: این کارگاه با هدف آموزش تخصصی اعضای باشگاه، شرکتهای فناور و دانش بنیان در زمینه نرم افزار کاربردی آماری بویژه SPSS به مدت 16 ساعت برگزار می شود.
نعمتی اضافه کرد: کارگاه آموزشی از تاریخ 10/3/93 لغایت 18/3/93 در سالن اجلاس سایت مرکزی واحد میانه تشکیل خواهد شد و مدرس مربوطه آقای دکتر محبعلی پور از اعضای هیأت علمی واحد می باشد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تاکید کرد: در پایان دوره بر اساس امتیاز کسب شده، گواهینامه ای معتبر از طرف باشگاه و دانشگاه به اعضا ارائه می شود.
وی در پایان اذعان داشت: اعضایی که در برنامه های باشگاه حضور فعال دارند در برخورداری از بودجه های حمایتی اجرای طرح های فناور و دانش بنیان، طرح های پژوهشی و تحقیقاتی، هدیه خرید کاتب، برنامه های بازدید علمی، اردوهای فرهنگی و تفریحی و ... در اولویت می باشند.
Spss