آنا: علی سلمانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه طی مراسمی از عوامل اجرایی و دست اندرکاران مسابقه چالش گرانش " نجات تخم مرغ " تجلیل بعمل آورد.
در این مراسم رئیس واحد با قدردانی از برگزارکنندگان این مسابقه گفت: در این مسابقه سرشار از نشاط و هیجان، خلاقیت و ابتکار دانشجویان به خوبی به نمایش گذاشته شد و موجب شادی و شعف بیشتر دانشجویان گردید.
وی افزود: هدف مجموعه دانشگاهی از برگزاری چنین مسابقاتی، بکارگیری خلاقیت ها و نوآوری های مبتکرانه دانشجویان و همچنین ایجاد شور نشاط و در یک فضای کاملا دوستانه بود.
سلمانپور اضافه کرد: سعی مان بر این خواهد بود که همه ساله چنین مسابقات علمی، پژوهشی را در این واحد دانشگاهی برگزار کنیم و شاهد پیشرفت های فکری و علمی و موفقیت های دانشجویان مستعد در زمینه های مختلف باشیم.
در ادامه مراسم و با حضور معاون  و مدیر پژوهش و فناوری و همچنین رئیس دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه از عوامل اجرایی مسابقه چالش و گرانش " نجات تخم مرغ " تجلیل و با اهدا لوح تقدیری از زحمات آنها قدردانی شد.