جانشین نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا در واحد میانه:
ایمان به خدا و ارتباط با قرآن، تنها عامل عزت و سرافرازی ایران اسلامی است.
آنا: جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه عاشورا گفت: در جنگ تحمیلی هشت سال دفاع مقدس، هر رزمنده ای را که می دیدید تلاوت قرآنش را قطع نمی کرد و به راز و نیاز می پرداخت و محافل نورانی آنها خواندن دعاهای توسل، کمیل، ندبه، زیارت عاشورا و ارتباط با خدا بود.
به گزارش خبرنگار آنا، حجت الاسلام سرایی در مراسم معنوی مسابقه قرائت قرآن کریم که بمناسبت گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر و یادواره شهید محمودرضا بیضایی مدافع حرم حضرت زینب (س) که به همت دفتر بسیج دانشجویی و با همکاری دفتر فرهنگ اسلامی و گروه معارف در نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد افزود: تنها عاملی که باعث عزت، سرافرازی و سربلندی ملت ایران است، ایمان به خدا و ارتباط با قرآن اوست. ایمان قوی، توکل به خدا، و تمسک به قرآن مجید هیچگاه انسان را به کجرویها نمی کشاند.
وی در ادامه سخنان خود به حماسه آزادسازی خرمشهر اشاره کرد و بیان داشت: جمله زیبای حضرت امام (ره) با این مضمون که فرمودند: خرمشهر را خدا آزاد کرد، یک واقعیت بود. چون این جمله بزرگ با هیچ یک از معادلات نظامی جهان برابری نمی کرد و این معادله، ایمان به خدا، اخلاص، نترسی، توکل به خدا و توحید بود.
حجت الاسلام سرایی با بیان اینکه دفاع مقدس ما دفاعی بود که هنوز هم دنیا به آن نگاه می کند اظهار داشت: مردم غیور ایران خودشان این جنگ را اداره کردند، آن زمان جنگ، جنگ سخت بود که همه جهانیان آن را می دیدند و این برای خدا، اخلاص و اسلام بود ولی الان جنگ نرم است.
 جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه عاشورا خطاب به دانشجویان واحد گفت: شما دانشجویان عزیز، افسران میدان جنگ نرم هستید، جوانان، دانش آموختگان و نخبگان کشور در هدف و تیررس حملات فرهنگی، دینی، و تبلیغات پوچ دشمن قرار گرفته اید.
وی تاکید کرد: سلفی ها، تکفیری ها و وهابی ها هدفشان این است که شیعه را از بین ببرند و تاکنون دست به فجایع و جنایتهای بزرگی در این زمینه زده اند. امروزه دشمن به این نتیجه رسیده است که با این ملت نمی تواند مبارزه کند چون ایمانمان به خداست و فرهنگ شهادت طلبی داریم.
در ادامه مراسم، 11 قاری منتخب به دور نهایی، به تلاوتی چند از آیات سورهای آل عمران، ضحی، بقره، فضلت، بلد، یوسف و تین پرداختند و در نهایت احد میرعظیمی با 5/87، میلاد قره داغی با 87، رحمان رضایی 80، سجاد علیپور 5/69 و محمدرضا آقازاده با 64 امتیاز به ترتیب اول تا پنجم شدند و با اهداء لوح تقدیر و جوایز نقدی از آنها تجلیل شد.
همچنین اجرای گروه تواشیح مبین شهرستان میانه از دیگر برنامه جنبی و معنوی این مراسم بود.IMG 2

گفتنی است در ابتدای این مراسم دکتر احمدرضا بیضایی عضو هیات علمی واحد میانه و برادر شهید محمدرضا بیضایی مدافع حرم حضرت زینب(س) با تلاوتی چند از کلام ا.. مجید آغازگر برنامه بود.