در واحد میانه صورت گرفت؛
پایان مسابقات بسکتبال دانشجویان دختر مناطق شمالغرب دانشگاه آزاد اسلامی با قهرمانی استان کردستان.
آنا: مسابقات بسکتبال دانشجویان دختر مناطق شمالغرب دانشگاه آزاد اسلامی با قهرمانی تیم استان کردستان به پایان رسید.
به گزارش خبرنگار آنا، این دوره از مسابقات که به مدت 4 روز در مجموعه فرهنگی ورزشی جهان پهلوان کاظم رجبی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد، تیمهایی از استانهای کردستان، آذربایجانشرقی، اردبیل و آذربایجانغربی حضور داشتند.
تیمها پس از 4 روز رقابت که به صورت دوره ای با هم مسابقه دادند، در نهایت در آخرین روز رقابتها، تیم  کردستان توانست با نتیجه 63 بر 47 بر تیم آذربایجانشرقی غلبه کند و بر سکوی قهرمانی بایستد. و در دیگر دیدار برگزار شده تیم آذربایجانغربی با نتیجه 33 بر 26 تیم اردبیل را شکست داد و سوم شد.

گفتنی است دو تیم استانهای کردستان و آذربایجانشرقی به مرحله بعدی مسابقات راه یافتند.
Photo0229