طی جلسه ای در واحد میانه انجام پذیرفت؛
آشنایی مشاورین آموزش و پرورش شهرستان با سما واحد میانه
آنا: جلسه ای با محوریت آشنایی مشاورین اداره آموزش و پرورش شهرستان با آموزشکده فنی و حرفه ای سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در سالن اجلاس واحد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار آنا، در این جلسه بهمن ولی نژاد معاونت سما واحد میانه در بخشی از سخنان خود در مورد معرفی آموزشکده سما، قابلیتها و پتانسیل های موجود در این آموزشکده توضیحاتی ارائه کرد.
وی خاطر نشان کرد: امیدوارم حضور مشاورین عزیز آموزش و پرورش شهرستان میانه، نقطه عطفی برای معرفی و آشنایی دانش آموزان علاقه مند برای تحصیل در این آموزشکده در مقاطع کاردانی باشد.
وی افزود: دانش آموزان می توانند بعد از پشت سر گذاشتن مقطع کاردانی، در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های تحصیلی مورد علاقه خود، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برای ادامه تحصیل خود گام بردارند.
در ادامه نظرات و پیشنهاداتی از جمله تبلیغات گسترده، اطلاع رسانی صحیح  و معرفی امکانات، قابلیتها و توانمندیهای سما و همچنین واحد میانه به نحو احسن از سوی مشاورین مطرح و در خصوص آنها بحث و تبادل نظر گردید.

در پایان جلسه مقرر گردید هماهنگی لازم در خصوص بازدید دانش آموزان مدارس شهرستان از امکانات علمی، فضاهای آموزشی، پژوهشی، رفاهی و ... دانشگاه با مسئول مشاوره اداره آموزش و پرورش  و همچنین تهیه بروشور معرفی سما و دانشگاه در اسرع وقت صورت گیرد.