آنا: همایش سراسری شیمی پاک روز سه شنبه 30 اردیبهشت ماه 93 با مشارکت دانشگاههای آزاد اسلامی تبریز، ارومیه، مرند و ملارد، شرکت فولاد آذربایجان و پایگاه اطلاعات علمی سیویلیکا و با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، جمعی از اعضای شورای اداری، مسئولین دانشگاه و شرکت کنندگانی از بیش از 20 دانشگاه معتبر کشور در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.1%20%282%29
به گزارش خبرنگار آنا، در ابتدای مراسم و در آیین افتتاحیه همایش، اسماعیل حیدری آزاد معاون استاندار و فرماندار ویزه شهرستان میانه ضمن عرض خیر مقدم و قدردانی از مسئولین دانشگاه در جهت اجرای بسیار مطلوب این همایش گفت: امیدوارم که نتایج این همایش در رشد و توسعه علمی شهرستان مثمر ثمر باشد.
وی با اشاره به اهمیت علم و دانش در اسلام و تاکید پیامبر مکرم اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) به کسب آن، پژوهش را رکن اساسی در پیشرفت کشور ارزیابی کرد و تاکید کرد: اساتید فرهیخته و پژوهشگر با پژوهش های بنیادی خود در عرصه های گوناگون علوم باعث برداشته شدن گامهای موثری در اعتلای ایران اسلامی شده اند.
در ادامه علی سلمانپور رئیس واحد میانه ضمن خوش آمد گویی به میهمانان گفت: اندیشمندان بزرگی در عرصه شیمی همچون ذکریای رازی و جابربن حیان را داشتیم که اکنون نه تنها ما بلکه کل جامعه بشریت از خدمات مفید آنها استفاده می کنند.
وی بیان کرد: امروزه زمینه های متعدد تخصصی رشته شیمی، گرایش های مختلفی را ایجاد نموده است و روز به روز گسترش آن بیشتر می شود. این گرایش ها هر کدام منشاء خدمات بیشماری در زندگی بشر بوده و به دلیل اهمیت آنها هر روز مورد استقبال بیشتری قرار می گیرند.
رئیس واحد میانه بر اهمیت وجود رشته شیمی اشاره کرد و اظهار داشت: تاثیرگذاری رشته شیمی در بخش های مختلف اقتصادی از جمله صنعت، خدمات، کشاورزی، نفت و ... ظهور پیدا می کند و بدون یافته های این رشته، انسان نمی تواند به راحتی زندگی کند.
سلمانپور در ادامه سخنان خود خاطر نشان کرد: در ایران و سایر جوامع، هزاران دانش آموخته رشته شیمی وجود داشته و فعالیت می کنند که در این بین جامعه ما نیز از خدمات ارزنده آنها بهره مند می شود. دانش آموختگان این رشته نه تنها زمینه اشتغال را برای خود فراهم نموده بلکه می توانند زمینه اشتغال سایر رشته ها شوند.
وی تاکید کرد: تبدیل سیم به زر منتسب به دانشمندان رشته شیمی است. به خاطر اینکه این شاخه از علم می تواند ارزش افزوده خیلی بالایی را ایجاد کند و نقش مهمی را در تولید کشور و در حال حاضر خارج شدن از رکود ایفا نماید.
رئیس واحد میانه در پایان سخنان خود به تعداد مقالات رسیده برای برگزاری این همایش گفت: از 200 مقاله ارسالی به دبیرخانه همایش، 113 مقاله پذیرفته شد که 12 مقاله به صورت سخنرانی و 101 مقاله در بخش پوستر می باشد.
در ادامه این همایش شرکت کنندگان بخش سخنرانی در دو نوبت صبح و بعد ازظهر به ارائه شفاهی مقالات خود پرداختند و در بخش دوم نیز شرکت کنندگان پوسترهای علمی خود را در معرض دید حاضرین قرار دادند.
در پایان این همایش مقاله شهریار غمامی از دانشگاه بین المللی قزوین نفر اول، خانم سمیرا طاهرخانی از دانشگاه زنجان نفر دوم در بخش سخنرانی و عبدالرحیم عباس زاده از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به صورت پوستربرتر به عنوان نفرات برگزیده این همایش انتخاب شدند.