توسط رئیس واحد میانه صورت گرفت؛
تجلیل از برگزیدگان و مخترعین اولین جشنواره ملی اختراعات و ابتکارات تبریز
آنا: طی یک نشست صمیمی، دکتر علی سلمانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از تیم مخترعین برتر و برگزیده این واحد دانشگاهی در اولین جشنواره ملی اختراعات و ابتکارات کلانشهر تبریز که موفق به کسب مقام اول این جشنواره شده بودند تجلیل کرد.
به گزارش خبرنگار آنا، در این نشست صمیمی که با حضور معاونین اداری و مالی و پژوهش و فناوری در محل اتاق ریاست برگزار شد، سلمانپور اهمیت پژوهش و جایگاه آن را دردستیابی به اهداف دانشگاه با اهمیت دانست و گفت: شما دانشجویان نخبه باید با تحقیق و پژوهش صحیح، در رشد و اعتلای سطح علمی دانشگاه گام بردارید و موجب افتخار و سربلندی واحد میانه باشید.
وی بر تجاری سازی فعالیتهای پژوهشی از جمله اختراعات دانشجویان واحد تأکید کرد و افزود: بایستی برای مورد استفاده قرار گرفتن دستاوردهای علمی دانشگاه و تحقق زمینه تبدیل علم به ثروت تلاش بیشتری انجام دهیم.
رئیس واحد میانه در ادامه بیان کرد: با توجه پتانسیل های موجود و مستعد و روحیه خودباوری در این واحد دانشگاهی، از شما نخبگان جوان می خواهم که در عرصه تولید علم و ارائه برنامه های هدفدار و  راهکار های مناسب برای پیشبرد اهداف جامعه و دانشگاه حضور موثرتری داشته باشید.
سلمانپور در پایان انجام مکاتبات اداری توسط معاونت پژوهشی واحد برای تجاری سازی دستاوردهای علمی واحد میانه را از طریق دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی خواستار شد.
اضافه می شود تیم مخترعین واحد میانه متشکل از فرشید آقایی، نادر ساعدی و غلامرضا چمن خواه، در نخستین جشنواره سراسری اختراعات و ابتکارات کلانشهر تبریز در بین 700 طرح با طرح " سامانه خانه هوشمند " در گروه برق و کامپیوتر موفق به کسب رتبه اول شدند.IMG 0022