آنا: طی حکمی از سوی رضا فرجی دانا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حسن ولی زاده عضو هیئت علمی نیمه وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بعنوان رئیس جدید دانشگاه شهید مدنی آذربایجان (تبریز) منصوب شد. Download%201
به گزارش خبرنگار آنا، دکتر ولی زاده بیش از 60 مقاله علمی در مجلات معتبر بین المللی  ISI، کسب عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، اجرای 11 طرح پژوهشی، ارائه و چاپ دهها مقاله علمی در کنفرانس های بین المللی و ملی را در کارنامه درخشان علمی خود دارد.
قائم مقامی رئیس دانشگاه، معاون اداری و مالی و دبیر هیات رئیسه، عضو کمیسیون دائمی هیات امنا، رئیس دانشکده علوم پایه، مدیرکل پژوهشی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی هشترود از جمله سوابق اجرایی ولی زاده می باشد.
لازم به ذکر است دکتر حسن ولی زاده دارای مدرک استاد تمام شیمی آلی از دانشگاه تربیت مدرس تهران است.