آنا: به همت حوزه بسیج دانشجویی و با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، اولین دوره مسابقه چالش گرانش با عنوان " نجات تخم مرغ  "22 اردیبهشت ماه 93 با استقبال بی نظیر دانشجویان دانشگاههای شهرستان و دانش آموزان مدارس در محوطه سایت اصلی دانشگاه برگزار شد. IMG 26
 به گزارش خبرنگار آنا، علی سلمانپور رئیس واحد میانه با اعلام این مطلب افزود: این مسابقات در سطح پیشرفته و ساده، در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی در قالب 32 تیم  دو یا سه نفره در یک فضای کاملا دوستانه و صمیمی برگزار گردید.
وی هدف از برگزاری این مسابقه را به کارگیری خلاقیت های مختلف و نوآوری های مبتکرانه دانست و گفت: این مسابقات همه ساله در دانشگاههای مختلف کشور برگزار می شود که امسال در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه نیز برگزار شد.
رئیس واحد میانه اذعان داشت: هدف اصلي از طراحي اين مسابقات در دنيا كسب ايده هايي براي طراحي و ساخت سازه ها  و مكانيزم هايي است كه بتواند انسان را در ارسال و پرتاب كاوشگرها به سياره هاي ديگر و همچنين به حداقل رساندن آسيب هاي وارد بر اين كاوشگرها ياري كند.
سلمانپور دلیل استفاده از تخم مرغ در این مسابقه را حساسیت و ظرافت آن برشمرد و تاکید کرد:  شرکت کنندگان بایستی سازه ی خاصی ساخته و تخم مرغ را به گونه ای در آن جاسازی می کردند که با سقوط سازه از ارتفاع مشخص (پرتاب حدوداً 12 متر )، تخم مرغ از سازه خارج شده و کمترین آسیب را ببیند.
رئیس واحد میانه در ادامه سخنان خود افزود: در این گونه مسابقات ابتكار و خلاقيت در ارائه ايده اي نو براي محافظت تخم مرغ و همچنين داشتن طرح فني و مهندسي و از پيش طراحي شده به سالم ماندن تخم مرغ كمك مي کند.
وی در خصوص سالم ماندن تخم مرغ در هنگام فرود و طراحي روشي نو خاطر نشان کرد: دانشجويان و دانش آموزان روشي را طراحي کرده بودند كه نحوه فرود تخم مرغ به گونه اي باشد كه ضربه ناشي از برخورد باعث شكستگي آن نشود و براي اين كار بايد شتاب گرانش، زاويه پرتاب و پارامترهاي سطح تخم مرغ و زمين مورد بررسي قرار می گرفت.
در پایان تیم های سویل از دانشگاه سراسری مراغه با 230، آذران سازه از دانشگاه عین القضات میانجی شهرستان میانه با 228 و سهند از دانشگاه دولتی مراغه با 193 امتیاز بترتیب اول تا سوم شدند و تیم الماس از واحد میانه نیز از سوی هیئت داوران به عنوان طرح برتر برگزیده شد.
گفتنی است در این دوره از مسابقات علاوه بر تیمهایی از واحد میانه، تیم هایی از دانشگاههای پیام نور، غیرانتفاعی عین القضات و دانشگاههای دولتی مراغه و  تیم دانش آموزی حضور داشتند.