آنا: رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری کارگاه آموزشی " آمار و احتمال " ویژه اعضای باشگاه خبر داد. Bpj
به گزارش خبرنگار آنا، عباس نعمتی با ذکر این مطلب افزود: این کارگاه آموزشی به منظور آشنایی اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و نیز کسب تخصص های لازم توسط آنها در شاخه آمار و احتمال و کاربرد آن در علوم مختلف می باشد.
وی خاطر نشان کرد: مدرس این کارگاه دکتر سلیمان جمشیدی عضو هیات علمی واحد میانه بوده که به مدت 16 ساعت برگزار می شود.
نعمتی یادآور شد: اعضایی که در برنامه های باشگاه حضور فعال دارند، در برخورداری از بودجه های حمایتی اجرای طرح های دانش بنیان، طرح های تحقیقاتی، هدیه خرید کتاب، برنامه های بازدید علمی، اردوهای فرهنگی و.... در اولویت می باشند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد گفت: در پایان این دوره، گواهینامه معتبر از طرف باشگاه و دانشگاه آزاد اسلامی میانه به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.