حضور محسن هاشمی رفسنجانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه IMG 15

خبرنگار آنا: محسن هاشمی، معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی و هیئت همراه از قسمت های مختلف واحد میانه بازدید کردند.

در این بازدید که با استقبال گرم رئیس، معاونان و مدیران واحد میانه و به مدت دو و نیم ساعت صورت گرفت، هاشمی ضمن بازدید از دانشکده های علوم انسانی، کشاورزی، و فنی و مهندسی از نزدیک در جریان امور عمرانی و کیفیت ساختمانهای آموزشی، رفاهی و مجموعه فرهنگی و ورزشی واحد میانه قرار گرفت.

مهندس محسن هاشمی، معاون عمرانی دانشگاه آزاد ضمن مطلوب توصیف کردن روند پروژه های عمرانی واحد میانه بویژه ساختمانهای جدیدالتأسیس دانشکده کشاورزی و مجموعه ورزشی واحد، ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک شاهد اقدامات لازم تکمیلی در راستای ارتقای کیفیت خدمات رسانی به دانشجویان میانه باشیم.

پس از بازدیدها، نشستی صمیمی با حضور معاون محترم عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی و اعضاء هیئت رئیسه واحد میانه در محل سالن اجلاس شهید حامدی واحد برگزار شد. در ابتدای جلسه علی سلمانپور رئیس واحد میانه ضمن خوش آمدگویی و عرض خیرمقدم، حضور مهندس هاشمی را بسیار ارزشمند دانسته و از توجه ایشان نسبت به واحد میانه کمال سپاسگزاری را به عمل آوردند.

وی با تشریح موقعیت و شرایط ساختمان دانشکده ها و سایت مرکزی واحد میانه به برخی کمبودها اشاره کرده و از مقام عالی معاونت عمرانی دانشگاه بذل توجه و عنایت ویژه در راستای خدمت رسانی هرچه بهتر به دانشجویان را خواستار شد.

در پایان مهندس محسن هاشمی ضمن ایراد بیاناتی به رئوس سیاستهای کلی عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرده و دقت نظر مجموعه های دانشگاهی را به این سیاستها و بخشنامه ها خواستار شد. وی ایجاد تمرکز ساختمانی در بزرگترین سایت هر واحد را در بستر سازی جهت رفاه حال دانشجویان بسیار مهم قلمداد کرد.

هاشمی با ابراز خرسندی از پیشرفت واحد میانه قول مساعد جهت هرگونه همکاری در تسریع پروژه های عمرانی و تکمیل مجموعه مجتمع دانشگاهی واحد میانه را دادند.