رئيس واحد ميانه:
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اين واحد دانشگاهي به عنوان باشگاه برتر كشوري انتخاب شد.
آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از انتخاب باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه به عنوان باشگاه برتر در سطح کشور خبر داد.
به گزارش خبرنگار آنا، علي سلمانپور با بيان اين مطلب افزود: در مراسم ویژه­ای که در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي با حضور دکتر زارع رئيس باشگاه و مشاور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، هیات رئیسه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و همچنين جمعی از نخبگان و چهره های استعداد درخشان برگزار شد از مهندس عباس نعمتی عضو هیات علمی گروه مهندسی برق، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه و عضو چهره استعداد درخشان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان کشور به جهت فعالیتهای علمی برجسته و تاثیرگذار در عرصه توسعه علم و پژوهشهای ارزنده تقدیر بعمل آمد.
وي اظهار داشت: در بخشی از این تقدیرنامه ضمن اعلام کسب عنوان "باشگاه برتر" ابراز امیدواری شده است تا در جهت نيل به اهداف عاليه دانشگاه آزاد اسلامي و خدمت به نخبگان و استعدادهای درخشان برای پاسداری و حفظ ارزشهای والای اسلام عزیز در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی گام‌های موثری برداشته شود.
سلمانپور خاطر نشان کرد: قبل از مراسم ویژه در محل سازمان مرکزی باشگاه، جمعی از نخبگان و چهره های استعداد درخشان کشور با حضور دکتر میرزاده ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی، هیات رئیسه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی دیدار داشته و از رهنمودهای ایشان در راستای تحقق سند چشم انداز 1404 جمهوری اسلامی و رشد و پیشرفت روزافزون کشور بهره مند شدند.

Bpj