به همت مرکز مشاوره دانشجویی واحد میانه صورت گرفت؛

کارگاه آموزشی پیش از ازدواج

آنا: حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به همت مرکز مشاوره دانشجویی در قالب گروه اجتماع محور (‍‍CBO) نواندیشان بصیر و با همکاری سازمان بهزیستی شهرستان، یک دوره کارگاه آموزشی با موضوع " کارگاه پیش از ازدواج " در سالن اجلاس دانشگاه برگزار کرد.

به گزارش خبرنگار آنا، خانم سهیلا پزشکی کارشناس مرکز مشاوره دانشجویی واحد با اعلام این خبر افزود: این کارگاه ویژه دانشجویان مجرد بوده و با هدف آشنایی و آگاه سازی دانشجویان در زمینه انتخاب همسر، جلوگیری از برقراری ارتباط ناصحیح، سوق دادن به سوی انتخاب عاقلانه و منطقی دانشجویان و ازدواج صحیح برگزار گردید.

وی گفت: محمود علی آبادی مدرس این دوره و کارشناس ارشد سازمان بهزیستی شهرستان میانه، مباحث آشنایی، خواستگاری و دوران نامزدی را برای دانشجویان مطرح نمود.

پزشکی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: دراین مباحث دانشجویان با نحوه آشنایی صحیح در امر ازدواج، سوالات اساسی که در هنگام خواستگاری باید از طرفین پرسید، چگونگی شناخت از همدیگر، عشق به همدیگر، به چه کسانی باید نه گفت، مدت زمان آشنایی و نامزدی و سن مناسب برای ازدواج آشنا و اطلاعات کافی را به دست آوردند.

وی اضافه کرد: این کارگاه به مدت سه روز از تاریخ 14 الی 16 اسفند ماه سال جاری برگزارشد که با استقبال خوب دانشجویان مواجه گردید و خواستار ادامه این نوع کارگاههای آموزشی در زمینه های مختلف شدند.

لازم به ذکر است که قبل از این دوره، کارگاه آموزشی دیگری با عنوان " مهارت های زندگی " نیز برگزار شده بود.

Pish