آنا: مسابقات هندبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی (منطقه 13) که به میزبانی شایسته واحد میانه از تاریخ 10 الی 12 اسفند ماه 92در سالن چند منظوره ورزشی جهان پهلوان کاظم رجبی برگزار شد، با قهرمانی تیم هندبال دانشجویان واحد مراغه به پایان رسید.
به گزارش خبرنگار آنا، در این مسابقات 5 تیم از دانشگاههای آزاد اسلامی میانه، تبریز، مراغه، بناب و اهر حضور داشتند و تیمها به صورت دوره ای، به مدت 3 روز با هم به رقابت پرداختند.
در آخرین روز این رقابتها تیمهای واحد مراغه، تبریز و بناب به ترتیب مقامهای اول، دوم و سوم را از آن خود کردند و کاپ اخلاق این دوره از رقابتها نیز به تیم واحد اهر اختصاص یافت.
گفتنی است در مراسم اختتامیه این مسابقات تیمهای برگزیده، کاپ قهرمانی خود را از دست هیئت رئیسه، رئیس تربیت بدنی منطقه 13 و نماینده سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در یافت کردند.Hand%20(1)