راه اندازی سامانه اینترنتی معاملات املاک و خودروی شهرستان
آنا: سامانه اینترنتی معاملات املاک و خودروی شهرستان توسط رضا تاتی، محمد دانشور و محمد نوروزی از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی واحد این سامانه با هدف شفاف سازی اطلاعات و معاملات املاک و خودرو در راستای ساماندهی امور مسکن و خودرو، طراحی و پیاده سازی گردیده است و باعث ایجاد سرعت و سهولت در امر خرید و فروش و اجاره ملک و خودرو بوده و استفاده از این سامانه کاملاً رایگان می باشد.
در این سامانه حاضر، اشخاصی که قصد خرید و فروش یا اجاره ملک و معامله خودرو را دارند، با ثبت مشخصات ملک و خودروی خود در سامانه www.e-miyaneh.ir می توانند ملک و خودروی خود را به هزاران مشاور املاک و خودرو خریدار در شهر معرفی نمایند و بدون محدودیت زمان و مکان به هزاران فایل دسترسی داشته باشند.
همچنین علاقمندان می توانند در این سامانه به جستجوی انواع خودرو، واحد مسکونی، زمین، باغ، مغازه و ویلا برای خرید، فروش، رهن، اجاره و ... بسته به نوع کاربری بپردازند و به راحتی با وارد کردن عبارت " سامانه املاک و خودروی میانه " در Google وارد سایت شوند.