آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری همایش ملی و سراسری با عنوان " شیمی پاک " در اردیبهشت سال 93 خبر داد.
علی سلمان پور با ذکر این مطلب و با اشاره به محورهای همایش افزود: فرآیندهای نوین در کنترل آلاینده های زیست محیطی، فناوری نانو در شیمی، سنتز مواد جدید آلی و معدنی، مدل سازی، شبیه سازی و شیمی محاسباتی، پتانسیل توسعه صنایع شیمیایی در شهرستان میانه، کاربرد شیمی در کشاورزی و فیتو شیمی از جمله محورهای همایش می باشد. 26
وی اضافه کرد: آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات تا 20/1/93 تعیین شده است و تاریخ برگزاری همایش نیز 30 و 31 اریبهشت ماه سال 93 خواهد بود.
رئیس واحد میانه در پایان گفت: این همایش با مشارکت و همکاری شرکت فولاد میانه، شرکت سیویلیکا و دانشگاه های آزاد اسلامی تبریز، مرند، ارومیه و ملارد برگزار می گردد.

وب سایت همایشهای واحد- همایش ملی شیمی پاک