آنا: اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به منظور همکاری های لازم در زمینه های علمی، پژوهشی و آموزشی بین این واحد دانشگاهی و شرکت فولاد آذربایجان، از آن شرکت بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی واحد، در ابتدای این بازدید، مهندس علیپور مدیرعامل شرکت فولادآذربایجان در یک نشست صمیمی با اعضای هیئت رئیسه به تشریح اهم فعالیتهای این شرکت پرداخت و روند عملکرد و فرآیند این شرکت را در تولید شمش و میلگرد مطلوب دانست و شرکت فولاد آذربایجان میانه را جزء هفت کارخانه برتر نورد فولاد از نظر کیفیت، استاندارد و افزایش تولید در کشور عنوان کرد.

سپس دکتر علی سلمان پور رئیس واحد میانه در ابتدای سخنان خود، آمادگی کامل این واحد دانشگاهی را برای همکاریهای لازم برای ادامه تحصیل پرسنل زحمتکش فولاد در مقاطع مختلف تحصیلی، برگزاری کلاسهای آموزشی و پژوهشی و ایجاد تعامل بین دو مجموعه اعلام داشت و گفت: تعامل سازنده و همکاری همه جانبه بین شرکت فولاد آذربایجان و دانشگاه آزاد اسلامی میانه در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی و آموزشی و نیز برگزاری همایشهای علمی می تواند مفید و مؤثر باشد.

وی در ادامه افزود: ما می توانیم با توجه به نیازهای این شرکت، در همه زمینه ها واستفاده از اساتید مجرب این واحد دانشگاهی و حتی کشوری همکاری داشته باشیم.

سلمان پور تصریح کرد: انجام طرح های تحقیقاتی مشترک در راستای رفع نیازها نیز می تواند گوشه ای از مشکلات هر دو مجموعه را بر طرف نماید.

سپس اعضای هیئت رئیسه واحد میانه به همراه مسئولین و متخصصین شرکت فولاد آذربایجان از قسمت های مختلف این شرکت بازدید بعمل آوردند.