آنا: دکتر علی سلمان پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به همراه دکتر منوچهر فربودی معاون آموزشی و امیررضا حبیبی مدیر روابط عمومی واحد با دکتر اسماعیل حیدری آزاد معاون جدید استاندار و فرماندار ویژه شهرستان دیدار کرد. 0001

به گزارش روابط عمومی واحد، در این دیدار سلمان پور رئیس واحد میانه گزارش و توضیحات مختصری از فعالیت های این واحد دانشگاهی بیان کرد و گفت: این واحد دانشگاهی یکی از واحدهای مهم و با امکانات بسیار مطلوب در منطقه 13 می باشد.

وی با بیان اینکه حمایت همه جانبه فرماندار ویژه شهرستان میانه و دیگر مسئولین دلسوز در پیشبرد اهداف آموزشی و علمی می تواند این دانشگاه را به یکی از برترین دانشگاههای استان و حتی منطقه تبدیل کند افزود: واحد میانه دارای سه دانشکده، بیش از 160 رشته تحصیلی، حدود 4000 دانشجو و همچنین 115 عضو هیئت علمی تمام وقت بوده و با امکانات کارگاهی، آزمایشگاهی و ورزشی بسیار مناسب، امیدواریم شاهد توسعه بیش از پیش این مجموعه آموزشی باشیم.

در ادامه دکتر حیدری آزاد معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ضمن تقدیر از اقدامات انجام یافته در واحد میانه، این فعالیتهای در خور توجه و شایسته را در شأن شهرستان میانه دانست و تلاش و کوشش بیشتر مسئولین دانشگاه را در جهت افزایش رشته های تحصیلی و جذب دانشجو خواستار شد.

در پایان فرماندار ویژه شهرستان میانه، قول مساعدت و همکاری همه جانبه در بکار گیری تمام توان خود در راستای افزایش رشته های تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، ایجاد امکانات و تسهیلات برای جذب دانشجو را داد.