دبیر منطقه سیزده در واحد میانه عنوان کرد: Bodje1
مدیران واحد های دانشگاهی بدون توجه به برنامه و بودجه، فاقد هرگونه هدفی در مسئولیت خودشان هستند.

آنا: دبیر منطقه سیزده دانشگاه آزاد اسلامی گفت: امروز در شرایطی نیستیم که با بالا بردن شهریه و پذيرش سیل دانشجو بخواهیم امورمان را پیش ببریم.، بلكه بایستی با این حداقل ها هزینه ها را کاهش داده و به اهداف نهایی دانشگاه نزدیک شویم.
دکتر رسولی نژاد در آيين افتتاحيه دوره آموزشی اصول و فرایند بودجه ریزی در دانشگاه ویژه مدیران و کارشناسان برنامه و بودجه منطقه 13 دانشگاه آزاد اسلامی که به همت دفتر مطالعات و آموزش نیروی انسانی واحد میانه برگزار گردید اضافه کرد: اگر مدیران هر واحد و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، توجهی به برنامه و بودجه نکنند، فاقد هرگونه هدفی در مسئولیت خودشان هستند.
دبیر منطقه 13 دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: با ترسیم برنامه 20 ساله دولت مبنی بر اینکه از نظر علم و فناوری می بایست در عرض 20 سال در سطح منطقه حرف اول را می زدیم، در صورتی که ظرف مدت 5 سال این تحقق انجام يافت و رتبه اول را در منطقه بدست آورده ایم. اگر این روند به همین صورت ادامه پیدا کند، قله های رفیع را یکی پس از دیگری فتح خواهیم کرد و جزء کشورهای برتر دنیا خواهیم بود.
در ادامه رئیس واحد میانه به معرفی این واحد دانشگاهی پرداخت و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، یک واحد بسیار بزرگ با امتیاز نوع الف در سطح منطقه 13 با بیش از 5 هزار دانشجو، دارای 3 دانشکده علوم انسانی، فنی و مهندسی و کشاورزی، با 3 مراکز آموزشی ترکمانچای، ترک و کاغذکنان است و در کنار اینها معاونت سما با وجود دانشجو و 2 دبیرستان دخترانه و پسرانه به فعالیت خود در جهت رشد و اعتلای علم و دانش ادامه می دهد.
سلمانپور با اشاره به اینکه این واحد نیز همچون دیگر واحد های دانشگاهی، هر سال اقدام به بودجه نویسی برای سال آینده خود می کند اظهار داشت: سعی واحد میانه بر این است که بودجه را جذب کرده و عملیاتی کند و در سال 90-91 واحد میانه توانسته است بالغ بر 90 درصد بودجه پژوهشی را جذب کند و تلاش می کند دستورالعمل ها، قوانین و بند بند بخشنامه ها را دقیقاً اجرا نمايد.
وی در پایان گفت: در بودجه نویسی آنچه اهمیت دارد اینست که ما بتوانیم هر آنچه را که روی کاغذ می آوریم، کنار نگذاشته و به آن بی اهمیت نباشیم بلکه آن را عملیاتی کرده و بر اساس نوشته مان جلو برویم موارد مربوط به هر بند را در جای خودش هزینه کنیم تا دچار مشکل نشویم.
مدیرکل برنامه و بودجه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای سخنان خود، بحث برنامه و بودجه را یک بحث جدی برشمرد و عنوان کرد: بحث طرح برنامه و بودجه را به صورت جدی دنبال می کنیم ولی در بحث واحدهای دانشگاهی و کلان جدی گرفته نمی شود.
بدیعی تصریح کرد: بحث برنامه ریزی را با برنامه چهارم به صورت جدی در دانشگاه آزاد اسلامی شروع کردیم و پیرو آن بودجه را دنبال نمودیم و این یک نوع برنامه است و می تواند یک نوع رویکرد نسبت به سازمانها باشد.
وی درباره نکته مثبت برنامه و بودجه در دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: با توجه به سابقه ای که دکتر میرزاده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی دارند و قبلاً نیز در سازمان برنامه و بودجه کشور فعالیت داشتند، کاملاً به امور برنامه و بودجه واقف بوده و اهمیت و ضرورت آن را بیشتر از مدیرانی که سابق بر این داشتیم می دانند و به آن پایبندند.
مدیرکل برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی روند حرکتی دکتر میرزاده در مورد بخشنامه های این برنامه را حرکت خوبی دانست و اظهار داشت: با ورود دکتر میرزاده در امر برنامه و بودجه، بر اين شد كه در اولين فرصت، بخشنامه مربوط به بودجه را خواستار شدند و با مطالعه دقيق، طی مدت تقریباً 6 ماهه، حرکتهای مفیدی انجام شد و برای سال آینده نيز برنامه ریزی های مثبتی در این زمینه انجام یافته است.
وی در ادامه جلسه، در خصوص تحلیل مقایسه ای عملکرد بودجه ای از سال 1389 تا 1390، مجموع هزینه های جاری، هزینه های غیر سرمایه ای، سرمایه ای، کسری درآمد و پیش بینی درآمدها به صورت پاورپوینت و اسلاید برای مدیران و کارشناسان برنامه و بودجه واحدهای دانشگاهی منطقه 13 توضیحات جامعی ارائه کرد.
اضافه می شود که این دوره آموزشی به مدت دو روز در سالن اجلاس شهید آیت اله حامدی واحد میانه برگزار شد.