خبرگزاری آنا: مسابقات فوتسال جام دهه فجر با همكاری ناحیه مقاومت بسیج سپاه و دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در دو رده بسیج  Fot1ادارات و بسیج محلات در مجموعه فرهنگی ورزشی جهان پهلوان كاظم رجبی واحد میانه به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این دوره از مسابقات با حضور 22 تیم شركت كننده، 12 تیم در رده ادارات و 10 تیم در رده محلات به مدت ده روز برگزار گردید و تیمهای شركت كننده به صورت دوره ای با هم به رقابت پرداختند.

در پایان آخرین روز ( فینال و رده بندی )، در رده ادارات تیم های مجتمع آیت اله مدنی، اداره برق شهرستان میانه و دانشگاه عین القضات میانجی به ترتیب اول تا سوم شدند. و در رده بسیج محلات تیمهای بسیج دانشجویی شهرستان، اندیشه و شهید سلطانی روستای طوق نیز بترتیب مقامهای اول تا سوم را از آن خود كردند.

اضافه می شود كاپ اخلاق این دوره از مسابقات نیز به تیم بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی میانه تعلق گرفت.