بمناسبت دهه مبارك فجر؛

نشست سیاسی و بصیرت افزایی در واحد میانه برگزار شد.دهه فجر

خبرگزاری آنا: بمناسبت ایام ا... دهه مبارك فجر و سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و به همت حوزه بسیج كارمندی شهید چمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، نشست سیاسی و بصیرت افزایی با حضور باقری رییس دادگستری شهرستان، مسئولین دانشگاه، كاركنان و جمعی از دانشجویان بسیجی در سالن اجلاس واحد برگزار شد.

در ابتدای مراسم دكتر علی سلمان پور رئیس واحد میانه ضمن عرض تبریك ایام دهه فجر، در مورد شناخت صحیح سیاسی و داشتن بصیرت گفت: شناخت صحیح سیاسی و داشتن بصیرت كه همواره مورد تاكید مقام معظم رهبری می باشد، منجر به پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی ایران شد و همچنین در بارور شدن آن نقش بسزایی داشته است.

وی افزود: همه آحاد مردم بخصوص بسیجیان عزیز بایستی با دانش سیاسی كامل و آگاهی با بصیرت گام در مسیر گذاشته و پشتیبان دستاوردهایی باشند كه سی و پنج سال پیش نصیب این مرز و بوم شده است.

در ادامه رییس دادگستری شهرستان میانه با تاكید بر اینكه بایستی جلسات متعددی با موضوع بصیرت افزایی و مورد بحث قرار دادن وضعیت ایران اسلامی قبل و بعد از انقلاب در جمع بسیجیان، دانشجویان و سایرین برگزار شود اظهار داشت: عزت و سربلندی ملت ایران برای جهانیان كاملاً مشهود است و از زمانی كه نور انقلاب بر قلب ملت ایران تابیده، هیچ وقت تسلط بیگانگان را تحمل نخواهند كرد.

باقری اضافه كرد: هر ایرانی هویت و فضیلت خود را بعد از انقلاب اسلامی با درایت حضرت امام خمینی(ره) به دست آورد و مانند دری گرانقدر از آن محافظت می كند و توان حل تمامی مشكلات روبروی خود را نیز دارد.

رییس دادگستری میانه با بیان اینكه غرور ایرانی مستقل است و زیر سایه تعلیمات اسلام در دنیا سرافراز خواهد ماند گفت: باید به خودمان ببالیم كه امنیت به وجود آمده در ایران، زیر سایه رهبری حضرت امام(ره) قابل مطرح در دنیاست.

وی تصریح كرد: در دوران قبل از انقلاب، عروسك خیمه شب بازی آمریكا و انگلیس بودیم ولی امروز به اقتدار كامل رسیده ایم و با فریاد یك مرد الهی پیروز شدیم و او بود كه نور اسلام را به كل دنیا رساند. و هركس با هر فكر و نیتی به این نتیجه رسید كه انقلاب ما انفجار نور بود.

باقری درپایان، نتایج سخنان خود را چنین بیان كرد و گفت: وضعیت قبل از انقلاب بسیار ذلت بار و اسفناك بود و وضعیت كنونی ما به لحاظ حریت، آزادگی و اقتداری كه داریم در مجامع بین المللی در اوج خود قرار دارد.