خبرگزاری آنا: جمعی از معاونین و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامی به پاس ادای احترام به ساحت مقدس شهدا در چهارمین یادواره شهدای زینبیه و ثارا... و سالگرد به خاك و خون كشیده شدن دانش آموزان بی دفاع و مظلوم در سال 1365 به دست هواپیماهای بعثی عراق شركت كردند.DSC00396

به گزارش روابط عمومی واحد، در این مراسم كه با حضور فانی وزیر آموزش و پرورش، استاندار آذربایجانشرقی، مقامات لشكری و كشوری، امام جمعه، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، نمایندگان مردم میانه مردم مجلس شورای اسلامی، مسئولین ادارات، خانواده های شهدا و اقشار مختلف در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میانه برگزار گردید، پیام رئیس جمهور به مناسبت سالگرد شهدای مدارس زینبیه و ثارا... توسط استاندار آذربایجانشرقی قرائت شد.

فانی وزیر آموزش و پرورش نیز طی سخنان مبسوطی به اهمیت بزرگداشت شهدای دانش آموز بویژه شهدای مدارس زینبیه و ثارا... اشاره كرد و گفت: راه عملی پاسداری از یاد دانش آموزان شهید و تجلیل از مقام شامخ آنها در حفظ ارزشها و باورهایی دینی و اسلامی است که این عزیزان بخاطر آن به شهادت رسیده اند.

در ادامه حامدی امام جمعه میانه از وزیر آموزش و پرورش، مصوبه بازسازی مدرسه زینبیه و تبدیل آن به مجتمع علمی-فرهنگی در راستای انتقال فرهنگ ایثار  و شهادت را خواستار شد.

سپس دكتر مددی و مهندس حسینی نمایندگان میانه در مجلس شورای اسلامی در خصوص معصومیت و پاكدامنی شهدای زینبیه و ثارا... و قساوت ددمنشانه دشمن، تحقق یافتن سند چشم انداز آموزش و پرورش، تسریع در نقل و انتقال فرهنگیان متناسب با ذوق و سلیقه آنها، تامین کمبود اعتبارات مدارس و توجه ویژه به احداث خانه بازنشستگان فرهنگی سخنانی را بیان كردند.

خلفاپور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیز خواستار درج روز شهادت شهدای زینبیه و ثارالله در تقویم سال شد.

گفتنی است مداحی حاج ولی ا... كلامی زنجانی در مدح شهدای مظلوم دانش آموز از دیگر برنامه های این مراسم بود.