خبرگزاری آنا: بمناسبت شهادت افتخار آمیز مدافع حرم حضرت زینب(س)، مجاهد فی سبیل ا... و سردار رشید اسلام شهید محمودرضا بیضایی، اعضای هیئت رئیسه، جمعی از مدیران و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مراسم بزرگداشت این شهید بزرگوار كه در جوار بارگاه حضرت امامزاده اسماعیل(ع) برگزار شد حضور یافتند.

به گزارش خبرنگار آنا، در این مراسم معنوی حاج محمدتقی خاتمی و كربلایی عادل نجفی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) شهرستان میانه در رثای آن مجاهد راه حق به نوحه سرایی پرداختند.

در ادامه یكی از علمای شهرستان در فضیلت و مناقب شهید و اهمیت شهادت سخنانی را بیان كرد و نماز عبادی سیاسی جمعه نیز به امامت حجت الاسلام حامدی امام جمعه شهرستان اقامه گردید.

گفتنی است شهید بیضایی كه توسط گروههای تکفیری در شهر دمشق سوریه به شهادت رسید، برادر دكتر احمدرضا بیضایی عضو هیئت علمی دانشگاه و سرپرست جدید مركز آموزشی تركمانچای وابسته به این واحد دانشگاهی می باشد.

Shahid