خبرگزار ی آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از چاپ دومین کتاب تألیفی مهندس عباس نعمتی عضو هیات علمی گروه مهندسی برق و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با همکاری مهندس علی حبیبی (از اساتید این واحد دانشگاهی) با عنوان "مرجع جامع و کامل میکروکنترلرهای "AVR" توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) خبر داد.
به گزارش خبرنگار آنا، دکتر علی سلمان پور گفت: این کتاب، مرجع درسی دانشجویان مهندسی برق (کلیه گرایش ها) و دانشجویان مهندسی کامپیوتر بوده و نیز قابل استفاده برای کلیه متخصصین و مهندسین که به نحوی با میکروکنترلرهای AVR و برنامه نویسی های مرتبط سروکار دارند، می باشد. و ی خاطر نشان کرد: در این کتاب (مطابق مقدمه مولف) ابتدا سخت-افزار میکروکنترلرهای AVR (به ویژه ATMEGA32) به طورکامل توضیح داده شده و همچن ین دستورات زبان برنامه¬نویسی اسمبلی به روش خاص و با ارائه مثال¬های ویژه بیان شده است.
سلمان پور افزود: چنــدین مثال کاربردی به سه زبـان برنامه¬نویسی اسمبلی، C و بیسکام ارائه-شده و در نهایت، نحوۀ استفاده از اسمبلرAVR و نرم¬افزارهای Bascom و CodeVision به منظور تبدیل برنامۀ نوشته¬شده به کدهای هگزادسیمال و انتقال آن به حافظۀ داخلیIC میکروکنترلر(از طریق پروگرمر) ارائه شده است.
رئ یس واحد م یانه یادآور شد: پیش از این در زمستان 1386 اولین کتاب مهندسی فناوری EMC در ایران با عنوان "سازگاری الکترومغناطیسی در سیستم¬های الکترونیکی و مخابراتی (طراحی مدارهای دیجیتال فرکانس بالا) به قلم و تألیف مهندس عباس نعمتی توسط انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر(پلی تکنیک تهران) به چاپ رسیده و بعد از گذراندن مراحل داوری تخصصی موفق به اخذ تاییدیه علمی از "وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات" شده و نیز چاپ دوم آن در بهار 1390 انجام گرفته است.

چاپ دومین کتاب تألیفی عضو هیات علمی واحد میانه