رئیس واحد میانه در همایش فلسفه قیام عاشورا:Ashora1
شناخت به عمق قیام عاشورا نیاز به مطالعه بیشتر دارد.
خبرگزاری آنا: رئیس واحد میانه گفت: ما درخصوص فلسفه قیام عاشورا هر چه قدر هم مطالعه بكنیم، باز نمی توانیم به عمق قیام عاشورا آنگونه كه شایسته است پی ببریم.
دكتر علی سلمان پور درهمایش فلسفه قیام عاشورا كه به مناسبت اربعین حسینی و به همت معاونت سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد اظهار داشت: مطالعات بیشتر در مورد قیام عاشورا ابعاد این قضیه را بیش از پیش روشن می كند و درسهای فراوانی برای ما می دهد كه بایستی از آن بهره بگیریم و در زندگی اجتماعی از آنها استفاده نماییم.
وی با بیان اینكه با شناخت دقیق بر فلسفه عاشورا و بكارگیری آن در زندگی مان خیلی از مشكلات اجتماعی و فرهنگی حل می شود، افزود: وقتی فلسفه قیام امام حسین(ع) را نگاه می كنیم، می بینیم كه ایشان به خاطر امر به معروف و نهی از منكر قیام كرده است و با ساری و جاری كردن این مهم در زندگی خود، ازعهده خیلی از مشكلات بر خواهیم آمد.
رئیس واحد میانه، دانش آموزان را از استعدادهای واقعی و نهفته جامعه دانست و بیان داشت: تحقیقات و مطالعات دقیق شما دانش آموزان باید در خصوص فلسفه عاشورا خیلی عمیق باشد و بدانید كه نهضت قیام امام حسین(ع) چه بوده است.
سلمان پور با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد نهادینه كردن علم و دانش تاكید كرد: شما دانش آموزان ابزارهای علم و دانش هستید و ما باید علم و دانش را بومی كنیم كه این امر از همین دانش آموزان و دانشجویان سرچشمه می گیرد.
وی درپایان سخنان خود، مطالعات بیشتر در رشته های علوم دینی و سایر علوم در جهت رشد و تعالی علمی كشور را از دانش آموزان و دانشجویان خواستار شد.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین امیرنژاد به نقض وصیت نامه پیامبر اسلام توسط دشمنان اشاره كرد و گفت: بعد از رحلت نبی مكرم اسلام، دشمنان با دسیسه های شیطانی، هوای نفس و با اعتقاد به دنیاگرایی و مادیات به نقض وصیت پیامبر اكرم(ص) نمودند و به وصیت ایشان عمل نكردند.
نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه میانه با بیان اینكه دشمنان آن زمان لحظه به لحظه باعث تضعیف اسلام و احكام اسلامی شدند تصریح كرد: تضعیف اسلام و احكام اسلامی از زمان خلیفه اول شروع و تا زمان معاویه و یزید به اوج خود رسید. كه نمونه آن بعد از مرگ معاویه و بنا به عهدنامه امام حسن(ع) و معاویه مبنی بر اینكه معاویه حق انتخاب جانشینی برای خود ندارد، ولی به آن عهدنامه عمل نكرده و یزید را به عنوان جانشین معاویه معرفی كردند می باشد.
وی در ادامه افزود: تضعیف اسلام و زیرپا گذاشتن احكام اسلامی در زمان معاویه و یزید به اوج خود رسیده و حتی نامی از اسلام هم نمانده بود و آنها به ظاهر، خودشان را مسلمان، نمازگزار و قرآن خوان می دانستند در حالیكه به آن عمل نمی كردند.
حجت الاسلام امیرنژاد فلسفه قیام عاشورای امام حسین(ع) را در سه دلیل عنوان كرد و اظهار داشت: اولین دلیل حركت امام و قیام ایشان، دعوت مردم كوفه بود، دومین علل نپذیرفتن بیعت با یزید فاسق، به علت اینكه امام در مقابل یزید ایستاد و سومین دلیل هم، امر به معروف و نهی از منكر می باشد.
وی خاطر نشان كرد: اگر مردم كوفه هم امام را دعوت نمی كردند و بیعت با یزید هم به میان نیامده بود، باز امام حسین(ع) به وظیفه خود عمل می كرد و قیام می نمود. و وظیفه هر فرد مسلمانی است كه به مسئله امر به معروف و نهی از منكر عمل نماید.
در پایان مراسم به برگزیدگان مسابقه مقاله نویسی با موضوع فلسفه قیام عاشورا كه بین دانش آموزان مدارس دخترانه و پسرانه سما ترتیب داده شده بود جوایزی اهدا شد و همچنین از زحمات رئیس سابق سما، علی كارگر زنجانی نیز تجلیل شد.