رئیس واحد میانه:Hozdan1

وجود وحدت بین حوزه و دانشگاه، توطئه های استكبار را نقش بر آب خواهد كرد.

خبرگزاری آنا: دكتر علی سلمان پور گفت: نشست وحدت حوزه و دانشگاه یادآور خاطره شهید بزرگوار آیت ا... مفتح است كه در راه تحقق بخشیدن به آرمان های بنیانگذار آنقلاب اسلامی،ایجاد وحدت میان این دو قشر مهم جامعه همت گماشت..

رئیس واحد میانه كه در اولین نشست وحدت حوزه و دانشگاه كه به همت دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و با همكاری حوزه علمیه شهید آیت ا... حامدی، دانشگاههای پیام نور، عین القضات و دانشكده فنی و مهندسی و با حضور حجت الاسلام حامدی امام جمعه، مهندس خلفاپور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، تنی چند از طلاب حوزه، هیئت رئیسه و جمعی از كاركنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی میانه برگزار شد، در مورد هدف از این نشست گفت: هدف اصلی این نشست، پیدا كردن راهكارهای مناسب برای این دو قشر موثر در جامعه كه بتوانند نظریات و دیدگاهایشان را مبادله كنند و به وحدت و تعامل هرچه بیشتر برسند چرا كه تعامل و وحدت بین این دو می تواند برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی مفید باشد.

سلمان پور در ادامه سخنان خود افزود: شهید مفتح استاد بزرگ حوزه و دانشگاه بود و وقتی دشمن اهمیت این وحدت را شناسایی كرد، اقدام به ترور این شخصیت نمود. وجود وحدت بین حوزه و دانشگاه، توطئه های استكبار را برای سلطه برخیلی از كشورهای اسلامی نقش بر آب خواهد كرد.

رئیس واحد میانه در خصوص درك اهمیت موضوع توسط حضرت امام(ره) اذعان كرد: وقتی حضرت امام(ره) با شناخت اهمیت این موضوع، یك روز را به صورت نمادین به نام وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری كردند و آثار و بركات آن در زمان حیات ایشان و حتی بعد از آن هم ماندگار شد و بایستی كاری كرد تا وحدت روز به روز بیشتر شده و اثراتش نیز نمایان شود.

وی یادگیری دروس تخصصی توسط اساتید حوزه علمیه و همچنین دروس معارف اسلامی توسط اساتید دانشگاه را از ضروریات دانست و خاطر نشان كرد: این یادگیری ها و انجام مطالعات و تحقیقات پژوهشی مشترك و تعامل دو سویه می تواند بر وحدت بیشتر این دو بیفزاید.

سلمان پور در پایان سخنان خود تاكید كرد: امروزه در این راستا، اسلامی كردن دانشگاهها مطرح است كه با جایگزین كردن متون خودمان به خصوص در رشته های علوم انسانی به جای متون وارداتی می تواند در این وحدت تاثیرگذار باشد.

در ادامه امام جمعه شهرستان میانه، شهید راه علم و وحدت بین دو نهاد مقدس حوزه و دانشگاه،( شهید مفتح ) را قداست و عظمتی در مسیر علم و فرهنگ برشمرد و گفت: وحدت كلمه زیبایی است كه به آدم انگیزه می دهد و انسان آن را می پسندد و هر چند ممكن است در بعضی جاها خلاف و ضد آن حركت كنند ولی دوست دارند شعار بدهند كه ما وحدت گرا هستیم.

حجت الاسلام حامدی با اشاره به فرمایشات خداوند متعال در قرآن كریم كه اختلاف باعث می شود، توان و قدرت مجموعه ها پایین بیاید عنوان كرد: در كنار كلمه مقدس وحدت، دو كلمه مقدس دیگری بنام حوزه و دانشگاه قرار گرفته است كه دو نهاد بسیار تاثیرگذار می باشند.

نماینده ولی فقیه در شهرستان میانه خاطر نشان كرد: اگر بخواهیم از جنبه شعاری خارج شویم تا اینكه كار عملیاتی و اجرایی شود، باید بدانیم كه در وحدت دنبال چه هستیم و یا هدف از این چیست؟ و این دو نهاد علمی چگونه می توانند وحدت داشته باشند.

امام جمعه میانه در ادامه اظهار داشت: عمدتاً در نظام حكومتی اسلامی به دنبال این بودیم كه دستورات و برنامه های دین مبین اسلام را در جامعه مان پیاده كنیم تا یك جامعه اسلامی پیشرفته پایه گذاری شود. در این راه دو ركن ركین حوزه های علمیه و دانشگاهها كمك رسان ما هستند.

وی اضافه كرد: اگر اینها در كنار هم قرار بگیرند و همسو حركت كنند، این هدف دست یافتنی است ولی اگر از هم منفك باشند و هر كدام یك قضیه را دنبال كنند، آن موقع دشمن به هدفش می رسد كه خواسته اصلی اوست.

حامدی با اشاره به مطرح شدن بحث بانكداری اسلامی در دنیای مدرن امروزی گفت: بسیاری از صاحبنظران بر این باورند كه اگر قرار باشد مشكلات این بانكداری حل شود، نسخه درمانش همین روش بانكداری اسلامی است.

امام جمعه میانه متذكر شد: اگر بنا باشد علم  صرفاً فقط علم بوده و در كنار آن تزكیه، تعهد و اعتقادات دینی نباشد، خطری از این بزرگتر نیست و ما باید بر اساس این اعتقاداتمان تولید علم و فرضیه كنیم و دیدگاهها را عوض نماییم تا به آن هدف والا كه دنبالش هستیم برسیم.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان در خصوص شهدای انقلاب سخن گفت و اظهار داشت: اگر دوران انقلاب و شهدای آن زمان را در ذهنمان مرور كنیم در حقیقت همه شهدای برجسته انقلاب روی هدف خاص دشمن به شهادت رسیدند.

خلفاپور با بیان اینكه شهدایی همچون مفتح و مطهری در مقاطع مختلف نظام مقدس جمهوری اسلامی به شهادت رسیدند افزود: مردان بزرگی به میدان آمدند تا تحولی در حوزه های مختلف جامعه اسلامی ایجاد كنند، اینها در واقع برنامه نویسان و شاگردان حضرت امام(ره) بودند و تحول دانشگاهها، حوزه ها و تحول سیاسی را دنبال می كردند.

وی ادامه داد: دشمن نباید امروز این محاسبه و جمع بندی را داشته باشد كه آنهایی كه به دنبال وحدت حوزه و دانشگاه بودند كارشان ناقص مانده و این گناه نابخشودنی برای همه ماست.

در ادامه این نشست، جمعی از طلاب، مسئولین و اساتید دانشگاهها در خصوص راهكارها و پیشنهادات در جهت تعامل بیشتر بین حوزه و دانشگاه، ادامه یافتن این نشست در جلسات آینده و استفاده كردن از نظرات دیگر علما و اساتید بحث و تبادل نظر گردید.