خبرگزاری آنا: به همت حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه مراسم نكوداشت هفته پژوهش و فناوری در سالن اجتماعات واحد برگزار گردید.Pazhohesh1

به گزارش خبرنگار آنا، درابتدای مراسم، دكتر ناصر نظری معاون پژوهش و فناوری واحد میانه رویكرد توسعه پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی را شتاب علمی همراه با كیفی سازی دانست و گفت: مقوله پژوهش و فناوری، مقوله ای مستمر و همیشگی است كه باید تمامی دانشگاهها با دید علمی و همراه با كیفی سازی به آن بپردازند.

وی در مورد هدف از نامگذاری چهارمین هفته آذر ماه را بعنوان هفته پژوهش اذعان داشت: هدف از این نامگذاری، فرصت مناسبی برای توجه و تمركز بر روی ابعاد مختلف امر پژوهش و فناوری است تا تمامی علاقمندان و ذینفعان از روند وضعیت فعلی در كشور آگاه شده تا در آینده با برنامه ریزی دقیق، اقدامات بهتر و مهمتری را در دستور كار خود قرار دهند.

معاون پژوهش و فناوری واحد میانه فعالیت های دانشگاهها را در سه دهه عنوان كرد و گفت: دهه اول فعالیت دانشگاهها متمركز بر آموزش، دهه دوم متمركز بر آموزش و پژوهش و دهه سوم هم آموزش، پژوهش و كارآفرینی (خلق ثروت) می باشد.

نظری در پایان سخنان خود گزارش اجمالی از عملكرد یكساله بخشهای مختلف حوزه خود سخن گفت و به تشریح نقاط قوت و ضعف و همچنین جدول تخصیص اعتبارات فعالیت های پژوهشی واحد میانه پرداخت و توضیحاتی را بیان نمود.

در ادامه مراسم هشت عنوان سخنرانی علمی پژوهشی توسط اساتید و اعضای هیأت علمی واحد و دكتر سهرابی سخنران میهمان با موضوعات مختلف پژوهشی در دو نوبت صبح و بعد ازظهر اجرا شد.

سپس از بارگذاری سازه پل ماكارونی با تحمل وزن بالای 200 كیلو گرم توسط تیم دانشجویی و همچنین از خانه هوشمند طراحی شده توسط دانشجویان مخترع دانشگاه رونمایی شد.

در پایان از اساتید پژوهشگر، جمعی از كاركنان فعال حوزه پژوهش و دانشجویان مخترع تجلیل بعمل آمد.