بر اساس حکم ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، دکتر علی رسولی و شهریار مظلومی به عنوان معاونان جدید اداری مالی و دانشجویی این واحد دانشگاهی منصوب شدند.

Picture 003به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، امروز جلسه تودیع و معارفه معاونان جدید اداری و مالی دانشگاه در اتاق ریاست واحد برگزار شد. در این مراسم از زحمات آقای امیررضا رمضانی به عنوان معاون دانشجویی واحد تقدیر به عمل آمد. همچنین در این مراسم شهریار مظلومی سرپرست اداری و مالی واحد به عنوان معاون جدید دانشجویی معرفی شد.

Rasoliدکتر علی رسولی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی میانه و معاون آموزشی، دانشجویی واحد هیدج، دومین معاون معرفی شده بود که حکم معاونت اداری و مالی  اش را از دست ریاست واحد دریافت کرد.

اضافه می شود دکتر رسولی سابقه معاونت اداری و مالی و معاون دانشجويي واحد میانه  را نيز در كارنامه كاري خود دارند.