ISOO%202كارگاه آموزشي آشنایی با خطوط راهنمای ممیزی سیستم های مدیریت ISO19011)) باحضور دانشجویان دانشگاه های آزاد و پیام نور  در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزاری شد.

به گزارش روابط‌عمومي دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، دکتر ناصر نظری معاون پژوهش و فناوری واحد میانه با اعلام اين خبر گفت: در اين كارگاه آموزشي دانشجویان علاقه مند به این دوره شركت داشتند و با موارد مرتبط جهت اجراي مطلوب‌تر سيستم مديريت كيفيت آشنا شدند. وي اظهار داشت: در اين كارگاه آموزشي كه از سوي انجمن های علمی و ادبی و هنری واحد میانه و با همکاری شرکت مهندسی ایده پردازان البرز برگزار شد، شركت‌كنندگان آموزش‌هاي لازم را درخصوص خطوط ممیزی سیستم های مدیریت ISO19011)) فراگرفتند.

نظری افزود: اين كارگاه آموزشی به مدت دو روز در سالن آمفی تئاتر واحد میانه و با حضور بیش از 100 نفر از دانشجویان دانشگاه های آزاد و پیام نور میانه برگزار و در این مدت مباحث مربوطه توسط مهندس ترکمان مدرس دوره به دانشجویان ارائه شد.

اضافه می شود که به شرکت کنندگان در این دوره گواهینامه بین المللی صادر خواهد شد.